18 Ekim 2024
  • Bartın6°C
  • Ankara4°C
  • Bolu6°C
  • Kastamonu5°C
  • Zonguldak11°C
  • Karabük7°C

YIKILAN TELEFON DİREĞİ MAHALLE YOLUNU ULAŞIMA KAPATTI

Küçükkızılkum Köyü’nde yıkılan telefon direkleri mahalle yolunu ulaşıma kapattı. Saatlerce kapalı kalan yol köy muhtarı ve mahalle sakinleri tarafından telefon direğinin tamir edilmesiyle ulaşıma açılabildi.

Yıkılan telefon direği mahalle yolunu ulaşıma kapattı

22 Haziran 2017 Perşembe 15:28

Bartın Merkeze bağlı Küçükkızılkum Köyü’nde yıkılan telefon direkleri Beyoğlu Mahallesi’nin yolunu ulaşıma kapattı. Olayın köy muhtarına haber verilmesiyle birlikte yıkılan direği yoldan mahalle sakinleri kaldırarak, tamir etti. Köyün tamamında telefon direklerinin tamir edilmesi gerektiğini belirten vatandaşlar, yetkililere iletilmesine rağmen tamirin yapılmamasından yakındı.

Tamir edilip, onarılmasını istiyoruz

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Küçükkızılkum Köyü Muhtarı Recep Denizer; “Köyümüzde telefon direkleri büyük tehlike oluşturuyor. Vatandaşlarımızın canı yanmadan bu direklerin tamir edilmesini istiyoruz. Bu talebimizi de ilgili kurumlara ilettik. Hatta Valilikte ki toplantıda da dile getirdik. Yapılması için illa birilerinin canı mı yanmalı. Defalarca iletmememize rağmen sorunun çözümü için ilgilenen olmadı. Biz Küçükkızılkum halkı olarak telefon direklerinin tamir edilip, onarılmasını istiyoruz” şeklinde ifade etti.

19433737_10211555702220510_1554362325_n.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.