18 Mayıs 2024
  • Bartın12°C
  • Ankara14°C
  • Bolu12°C
  • Kastamonu7°C
  • Zonguldak10°C
  • Karabük11°C

“YENİ GÖREVLERİNİN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Kahramanmaraş Vali Yardımcılığına atanan Vali Yardımcısı Miraç Akbulut ve Kilis Polateli Kaymakamlığına atanan Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç için düzenlenen veda programına katıldı.

“Yeni Görevlerinin Hayırlı Olmasını Diliyorum”

04 Eylül 2023 Pazartesi 08:49

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kahramanmaraş Vali Yardımcılığına atanan Vali Yardımcısı Miraç Akbulut ve Kilis Polateli Kaymakamlığına atanan Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç için düzenlenen veda programına katıldı. İlimizde görev yaptıkları süre boyunca göstermiş oldukları başarılı çalışmalardan dolayı Vali Yardımcısı Akbulut ile Kaymakam Kılıç’a teşekkür eden Başkan Fırıncıoğlu, yeni görev yerlerinin hayırlı olmasını diledi.

“İlimize Vermiş Olduğu Hizmetlerden Ötürü Teşekkür Ediyorum”

Tören sonrası değerlendirmelerde bulunan Fırıncıoğlu; “Kahramanmaraş Vali Yardımcılığı görevine atanan Bartın Vali Yardımcımız Sayın Miraç Akbulut ve Kilis Polateli Kaymakamlığına atanan Ulus Kaymakamımız Sayın Mehmet Sadık Kılıç için düzenlenen veda programına katıldım. Vali Yardımcımız Sayın Miraç Akbulut ve Ulus Kaymakamımız Sayın Mehmet Sadık Kılıç’a ilimize vermiş olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ediyor, yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.