06 Mayıs 2024
  • Bartın18°C
  • Ankara16°C
  • Bolu18°C
  • Kastamonu17°C
  • Zonguldak17°C
  • Karabük18°C

YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

Bartın Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı nedeniyle şehirdeki mezarlıklarda Yasin-i Şerif okutuldu. Şehitler ve ebediyete intikal eden vatandaşlar için okutulan Yasin-i Şerif için mezarlıklara ücretsiz araç kaldırıldı.

Yasin-İ Şerif okutuldu

18 Haziran 2018 Pazartesi 15:16

Bartın Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda mübarek Ramazan Bayramı dolayısı ile hakkın rahmetine kavuşmuş vatandaşların ve şehitlerin ruhu için arife gününde, Karaköy, Orduyeri, Aladağ, Gölbucağı, Asri Mezarlık - Halatçıyaması ve Erenler Mezarlıklarında Yasin-i Şerif okutuldu. Dua etmek ve sevabından yararlanmak isteyen vatandaşlar ise Bartın Belediyesince mezarlıklara ücretsiz olarak taşındı. Mezarlıklarda okunan Yasin-i Şerif'in ardından vatandaşlara şeker ve çikolata ikramı yapıldı.

Allah kabul etsin

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, mezarlıklarda gerçekleştirilen okumalar sonrasında vatandaşlar sohbet ederek, iyi bayramlar temennisinde bulundu. Başkan Akın; "Hakkın rahmetine kavuşmuş vatandaşlarımız ve şehitlerimizin ruhuna, mübarek Kurban Bayramı arifesinde Asri, Halatçıyaması, Gölbucağı, Orduyeri, Aladağ, Karaköy, Erenler ve Ağdacı mezarlıklarında Yasin-i Şerif okuttuk. Allah kabul etsin" dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.