07 Mayıs 2024
  • Bartın20°C
  • Ankara18°C
  • Bolu18°C
  • Kastamonu17°C
  • Zonguldak21°C
  • Karabük18°C

VALİ GÜNER’İN PROJESİNİ BAKANLIK HAYATA GEÇİRİYOR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bartın Valisi Sinan Güner’in İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü zamanında ortaya koyduğu 'Hayat Kimliğinle Kolay' projesini hayata geçirdi.

Vali Güner’in projesini Bakanlık hayata geçiriyor

18 Eylül 2020 Cuma 16:41

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bartın Valisi Sinan Güner’in İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü zamanında ortaya koyduğu 'Hayat Kimliğinle Kolay' projesini hayata geçirdi. Bakan Soylu, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nde düzenlenen sürücü belgesi bilgilerinin Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına yüklenmesini içeren 'Hayat Kimliğinle Kolay' projesinin tanıtımını yaptı. Proje ilgili Soylu; “Bugün, hayata geçen projeyle birlikte, yeni nesil sürücü belgeleri, Türkiye genelinde nüfus müdürlüklerinden aldığınız randevuyla birlikte, T.C. Kimlik Kartınıza aktarılacak. Ve bu işlemden herhangi bir ücret alınmayacak. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Allah Gayretinizi Arttırsın Sayın Bakanım

Proje ile ilgili düşüncelerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Vali Sinan Güner ise; “Allah’ın izni sizin liderliğiniz bütün çalışma arkadaşlarımın ve destek veren firmaların üstün gayretleriyle bu muhteşem ve o kadar da çılgın projeyi hep birlikte hayata geçirmiştik. Andığınız için teşekkür ederim. Allah gayretinizi arttırsın Sayın Bakanım” ifadelerini kullandı.

119747503_2403563596605600_3528077958684853851_n.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.