08 Eylül 2024
  • Bartın18°C
  • Ankara16°C
  • Bolu16°C
  • Kastamonu16°C
  • Zonguldak21°C
  • Karabük18°C

VALİ DİRİM’E ONUR BERATI VE FAHRİ ÜYELİK BELGESİ VERİLDİ

Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Fahri Üyelik Projesine destek olan Vali Nusret Dirim’e Dernek Başkanı Ekrem Altunok tarafından Yönetim Kurulu Onur Beratı taktim edildi.

Vali Dirim’e Onur Beratı ve Fahri üyelik belgesi verildi

23 Mayıs 2017 Salı 16:08

Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ekrem Altunok tarafından başlatılan Fahri Üyelik Projesine üye olarak destek veren Vali Nusret Dirim’e Yönetim Kurulu Onur Beratı ve Fahri üyelik belgesi taktim edildi. Dernek Başkanı Ekrem Altunok, beraberinde Dernek Başkan Yardımcısı Fatma Topal ve derneğin ilk Fahri Üyesi Sercan Engin ile birlikte Vali Nusret Dirim’i makamında ziyaret etti.

Verdiğiniz destek için çok teşekkür ediyorum

Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Altunok; “Sayın Valim fahri üyeliğiniz hayırlı uğurlu olsun. dernek olarak başlattığımız Fahri Üyelik Projesine göstermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Gerçekten sizin desteğinizle bu projenin başarıya ulaşacağına inanıyoruz. Projemize verdiğinizi destekten dolayı size Yönetim Kurulu Beratı taktim edip, üyelik belgenizi sunmak istiyoruz. Ben tekrar göstermiş olduğunuz destek için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Her zaman yanınızdayız

Başkan Altunok’un konuşmasının akabinde Vali Dirim ise; “Bizler her zaman yanınızdayız. Fahri üye olmasak da her zaman üzerimize düşen ne ise yapmaya hazırız. Ben proje nedeniyle sizleri kutluyorum. Her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim” diye konuştu.

img_1513.jpgimg_1520.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.