18 Ekim 2024
  • Bartın6°C
  • Ankara4°C
  • Bolu6°C
  • Kastamonu6°C
  • Zonguldak9°C
  • Karabük8°C

VALİ DİRİM, HERKESİN BU PROJEYE DESTEK VERMESİNİ İSTEDİ

Vali Nusret Dirim, Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından başlatılan Fahri Üyelik Projesi ile ilgili değerlendirmel4rde bulunarak, tüm Bartınlıları projeye destek vermeye davet etti. 

Vali Dirim, herkesin bu projeye destek vermesini istedi

12 Haziran 2017 Pazartesi 01:36

Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  Başkanı Ekrem Altunok tarafından geçtiğimiz günlerde başlatılan Fahri Üyelik Projesine derneğe üye olarak destek olan Vali Nusret Dirim, tüm Bartınlıları projeye destek vermeye davet etti. Vali Dirim; “Dernek çeşitli projeler üretiyor. Dernek tarafından yılbaşında başlatılan takvim projesi bence iyi bir projeydi. Başarıya ulaşmamış. Dernek adına site projesinden bahsedildi. Bu projede güzel. Sitede bağış butonu olsun. İnsanlar site üzerinden bağış yapabilsin. Bu önemli. Bizler her zaman yanınızdayız” dedi.

Sizin için elimizden geleni yapacağız

Vali Dirim, dernek tarafından başlatılan fahri üyelik projesinin özel ve anlamlı bir proje olduğunu belirterek,  “Bizim için en önemli camiasınız. Sizin için elimizden geleni yapacağız. Her zaman yanınızdayız” diyerek herkesin bu projeye destek vermesini istedi. 


 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.