03 Mayıs 2024
  • Bartın12°C
  • Ankara13°C
  • Bolu11°C
  • Kastamonu10°C
  • Zonguldak13°C
  • Karabük13°C

ULUS’TA Kİ KAN BAĞIŞINDA 57 ÜNİTE KAN BAĞIŞI ALINDI

Bartın Kızılay Şubesi ve Karabük Kan Bağış Merkezi tarafından Ulus’un ilçe oluşunun 73.yıldönümü kapsamında Ulus Belediyesi önünde düzenlenen kan bağışı kampanyasında 57 ünite kan bağışı alındı.

Ulus’ta ki kan bağışında 57 ünite kan bağışı alındı

10 Ağustos 2017 Perşembe 10:58

‘Bana göre güzel bir sonuç’

Bartın Kızılay Şubesi ve Karabük Kan Bağış Merkezi tarafından Ulus’un ilçe oluşunun 73.yıldönümü kapsamında Ulus ilçesinde düzenlenen kan bağışı kampanyasında 57 ünite kan bağışı alındı. Gün boyu devam eden kampanyaya 93 kişi kan bağışında bulunmak için başvurdu. Gerekli tetkiklerinin ardından 93 kişiden 57 tanesinin kan vermeye uygun olduğu belirlendi.

57 bağış gayet iyi

Bağışçıların büyük ilgi gösterdiğini belirten Kızılay Denetçisi Rıza Çakın; “Ulus’un ilçe oluşunun 73.yıldönümü kapsamında Ulus Belediyesi önünde kan bağışı kampanyası düzenledik. Kan bağışı kampanyamız saat 10.30-16.00 arsında belediye bahçesinde gerçekleştirildi. Gün boyunca 93 kişi bağış için başvuruda bulundu. Ancak 57 tanesinin bağışta bulunabileceği tespit edildi. Ulus ilçesinin nüfusuna baktığımızda 57 bağış gayet ii. Bana göre güzel bir sonuç. Tabii Bartın Kızılay Kan Merkezini kurduğumuzda bu bağış sayılarının artacağını düşünüyoruz. Çünkü düzenli olarak ilçe ve beldelere gideceğiz. İnsanlara bağışın önemini daha iyi anlatacağız. Ancak dediğim gibi nüfusa baktığımızda 57 bağış gayet iyi” diye konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.