18 Mayıs 2024
  • Bartın12°C
  • Ankara14°C
  • Bolu12°C
  • Kastamonu7°C
  • Zonguldak10°C
  • Karabük11°C

ULUS KAYMAKAMLIĞINA ATANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 24 Ağustos gece yarısı yayımlanan atama kararıyla Bartın ilinin Ulus İlçesine kaymakam olarak İzmir Beydağ Kaymakamı Fırat Kadiroğlu atandı.

Ulus kaymakamlığına atandı

24 Ağustos 2023 Perşembe 15:42

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 24 Ağustos gece yarısı yayımlanan atama kararıyla Bartın ilinin Ulus İlçesine kaymakam olarak İzmir Beydağ Kaymakamı Fırat Kadiroğlu atandı. 14 Eylül 2020 tarihinde Bartın’ın Ulus ilçesine kaymakam olarak atanan Mehmet Sadık Kılıç, 3 yıla yakın görev yaptığı Ulus İlçesinde başarılı görevlere imza attı. 24 Ağustos tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarıyla Ulus İlçe Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç Kilis’in Polateli ilçesine kaymakam olarak atandı. Yerine ise İzmir Beydağ Kaymakamı Fırat Kadiroğlu atandı.

Fırat Kadiroğlu Kimdir?

1995 yılında Kars merkeze bağlı Çorak Köyünde dünyaya gelen Kaymakam Fırat Kadiroğlu İlkokul, Ortaokul ve Lise tahsilini Kars’ta tamamladı. 2017 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 2018 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakamlık Sınavına girerek başarılı olup, 107. Dönem Kaymakam Adayı olarak, Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Antalya Kaymakam Adayı olarak göreve başlayan Kadiroğlu, Diyarbakır Ergani ve Samsun Havza ilçelerinde Refiklik Stajını, Afyonkarahisar Çobanlar ve Adana Saimbeyli'de de vekalet stajlarını tamamladı. Resmi Gazete’de yayımlanan 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 30 Ağustos 2021 tarihinde İzmir’in Beydağ ilçesinde görevine başladı. 24 Ağustos 2023 tarihinde yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Ulus Kaymakamlığına atandı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.