29 Nisan 2024
  • Bartın17°C
  • Ankara17°C
  • Bolu11°C
  • Kastamonu16°C
  • Zonguldak13°C
  • Karabük17°C

TUNÇ’TAN KILIÇDAROĞLU’NA TEPKİ

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği illerde arama-kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmaları sürerken, seçim tarihiyle ilgili tartışmalar da devam ediyor.

Tunç’tan Kılıçdaroğlu’na tepki

15 Şubat 2023 Çarşamba 17:37

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili Twitter hesabından paylaşımda bulunarak seçimin zamanında yapılması gerektiğini belirtirken Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek “Bu ülke sana 20 yıl verdi. Darbe gördü sayende. Covid’de 5 maskeye muhtaç ettin. Ormanlarımız yandı, uçak bulamadın. Ekonomiyi çökerttin. Depremde yıkıldık. Hep beceriksizdin. Sana verecek 1 yıl değil, 1 günümüz bile yok. Bir beceriksizliğe daha katlanamayız. Seçimden korkma. Ya da kork, seçim zamanında yapılacak!” dedi.
“Ana muhalefet liderinin gündemine bakınız”
Kılıçdaroğlu’nun bu paylaşımına AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekilli Av. Yılmaz Tunç, tepki göstererek “Türkiye tek yürek olmuş dünya tarihinin en büyük depreminin yaralarını sararken ülkemizin ana muhalefet liderinin gündemine bakınız. Siz, enkaz üzerinde siyasi yağmacılığa devam ederken, biz devlet millet elele hep birlikte yaralarımızı sarmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.