30 Nisan 2024
  • Bartın17°C
  • Ankara16°C
  • Bolu19°C
  • Kastamonu21°C
  • Zonguldak18°C
  • Karabük20°C

TEKNİK DİREKTÖR ÖZŞAN, TARAFTARA MÜJDEYİ VERDİ

Bartınspor Teknik Direktörü Şeref Mesut Özşan, yeni sezon öncesi devam eden transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Stoper, orta saha, forvet arkası ve sol açık bölgelerine takviye yapılacağını belirten Özşan, 5 yeni ismin kampa yetişeceğini söyledi.

Teknik Direktör Özşan, taraftara müjdeyi verdi

03 Temmuz 2018 Salı 09:40

‘5 futbolcu daha alınacak’

2018-2019 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Bartınspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Teknik Direktör Şeref Mesut Özşan’ın sunduğu rapor doğrultusunda iç ve dış transferde tecrübeli isimleri kadrosuna katan temsilcimiz, yapılacak olan 5 takviye ile transfer dönemini tamamlayacak. 16 Temmuz’da Boğaz Tesislerinde ilk dönem kamp programına başlayacak olan temsilcimiz, 15 gün burada gerçekleştirilecek olan kamp programının ardından 2.kamp dönemi için Bolu’ya gidecek.  

Transferler kampa yetişecek

Yeni sezon öncesi devam eden transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Bartınspor Teknik Direktörü Şeref Mesut Özşan; “Transfer döneminde çalışmalarımızı titizlikle sürdürdük. Büyük emek harcadığımız bu dönemde şu ana kadar 15 futbolcu ile sözleşme imzaladık. Gürcistanlı futbolcu Luka Guguchia, golcü Muhammet Özdemir, sağ kanat Nizamettin Akgül, başarılı orta saha oyuncusu Lütfü Berk Üren, kaleci Hakan Acar, sağ bek Emrah Akar, iç transferde savunma oyuncusu Gökhan Hıdır, ön libero Şerif Sevinçhan, solbek Murat Saykal ve kaleci Tayfun Bekir Yıldırımhan, forvet Şükrü Can Güneş, genç yetenek Göksel Yörükoğlu, Çağdaş Topal, sağ bek Barış Arat ve genç yetenek Doğukan Ölçek ile anlaşma sağladık. Tabii çalışmalarımız devam ediyor. Bundan sonra ki süreçte de takviyelerimiz olacak. 5 takviye de daha yapıp transfer dönemini tamamlamak istiyoruz. Yeni transferlerimizi de büyük bir aksilik olmazsa kampa yetiştireceğiz” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.