02 Mayıs 2024
  • Bartın15°C
  • Ankara17°C
  • Bolu12°C
  • Kastamonu12°C
  • Zonguldak12°C
  • Karabük14°C

SEVİLAY DİKYURT YILIN EBESİ SEÇİLDİ

Bartın Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şube Müdürlüğünde Kanser Birim Sorumlusu olarak görev yapan Ebe Sevilay Dikyurt yılın ebesi seçildi.

Sevilay Dikyurt yılın ebesi seçildi

18 Mayıs 2017 Perşembe 09:00

Bartın Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şube Müdürlüğünde Kanser Birim Sorumlusu olarak görev yapan Ebe Sevilay Dikyurt yılın ebesi seçildi. Ebe Sevilay Dikyurt’a ödülü ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Sizler Umudun Adısınız” dediği yılın ebe ve hemşirelerine yönelik olarak hazırlatmış olduğu hediyeleri 5-12 Mayıs Ebe ve Hemşireler haftası dolayısıyla Sağlık Bakanlığı tarafından Ankara’da düzenlenen Ebe ve Hemşireler Günü Organizasyonunda Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ tarafından verildi.

Meslek hayatında başarılarının devamını dileriz

Konuyla ilgili Bartın Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; “Müdürlüğümüz Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şube Müdürlüğünde Kanser Birim Sorumlusu olarak görev yapan Ebe Sevilay Dikyurt yılın ebesi seçildi. Ebe Dikyurt’a ödülü 5-12 Mayıs Ebe ve Hemşireler haftası dolayısıyla Sağlık Bakanlığı tarafından Ankara’da düzenlenen Ebe ve Hemşireler Günü Organizasyonunda Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Recep Akdağ tarafından verildi. Kendisini tebrik eder meslek hayatında başarılarının devamını dileriz.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.