19 Mayıs 2024
  • Bartın13°C
  • Ankara12°C
  • Bolu10°C
  • Kastamonu11°C
  • Zonguldak13°C
  • Karabük13°C

ŞENGÜN, ÇALIŞMALARINI BAŞKAN AKIN’A ANLATTI

Bartın Otizm ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Spor Kulübü Derneği Başkanı Berna Şengün ve dernek üyeleri Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Şengün, çalışmalarını başkan akın’a anlattı

27 Şubat 2020 Perşembe 18:48

Bartın Otizm ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Spor Kulübü Derneği Başkanı Berna Şengün ve dernek üyeleri Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti. Ziyarette Bartın Otizm ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Spor Kulübü Derneği Başkanı Berna Şengün yeni projeleri hakkında bilgiler verdi. Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde süren ziyaretin sonundan Başkan Cemal Akın nazik ziyaretleri için misafirlerine teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Çok güzel işlere imza attık

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Bartın Otizm ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Spor Kulübü Derneği ile birlikte birçok projede birlikte çalıştık. Çok güzel işlere imza attık. Dezavantajlı vatandaşlarımızın ve ailelerinin mutlu olması için aynı anlayış içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bartın Otizm ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Spor Kulübü Derneği Başkanı Berna Şengün ve dernek üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.