02 Mayıs 2024
  • Bartın15°C
  • Ankara13°C
  • Bolu11°C
  • Kastamonu11°C
  • Zonguldak14°C
  • Karabük14°C

ŞAMPİYONLUK KUPALARI BELEDİYEYE GELDİ

Bartın İli Gençler Erkek ve Kızlar Kategorisinde birincisi olan Bartın Belediyesi Masa Tenisi Takımı oyuncuları, Antrenör Hayrullah Keser ile birlikte Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Şampiyonluk kupaları belediyeye geldi

14 Mart 2019 Perşembe 09:07

Bartın İli Gençler Erkek ve Kızlar Kategorisinde birincisi olan Bartın Belediyesi Masa Tenisi Takımı oyuncuları, Antrenör Hayrullah Keser ile birlikte Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti. İlimizde düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasında şampiyon olan Bartın Belediyesi Masa Tenisi Takımı Sporcuları Esra Kara, Elif Naz Demirci, Ecem Nur Demirci, Eyüp Etyemez, Mustafa Akcan ve Kemal Faruk Talay Antrenörleri Hayrullah Keser ile birlikte Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.  Makam odasında gerçekleşen ziyarette genç sporcuları tebrik eden Başkan Cemal Akın başarılarının devamını diledi.

Başarılarının devamını diliyorum

Ziyarette açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Bartın Belediyesi olarak vatandaşlarımızın boş vakitlerini sporla değerlendirmelerine imkan sağlamak, ilimizde sporun gelişimine katkıda bulunmak ve çeşitliliği artırmak için bir çok çalışmayı hayata geçirdik. Bu çalışmalardan bir tanesi de masa tenisi takımımızdı. Genç kardeşlerimiz kazandıkları bu büyük başarı ile ne kadar doğru bir çalışma yaptığımızı gösteriyor. Bartın Belediyesi olarak sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Genç kardeşlerimizi ve antrenörümüz Hayrullah Keser’i  tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.