29 Nisan 2024
  • Bartın17°C
  • Ankara17°C
  • Bolu11°C
  • Kastamonu16°C
  • Zonguldak13°C
  • Karabük17°C

 “SAĞLIKLI BESLENEN AKTİF ÖĞRENCİLERLE BÜYÜYEN TÜRKİYE"

Bartın İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Okullarda Obezite ile Mücadelede Yeterli ve Dengeli Beslenme ve Düzenli Fiziksel Aktivite Alışkanlığının Kazandırılması amacıyla sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında eğitim verildi.

 “Sağlıklı Beslenen Aktif Öğrencilerle Büyüyen Türkiye"

04 Mart 2020 Çarşamba 03:39

Bartın İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Okullarda Obezite ile Mücadelede Yeterli ve Dengeli Beslenme ve Düzenli Fiziksel Aktivite Alışkanlığının Kazandırılması amacıyla Karahüseyinli İlkokulu ,Kemal Sabriye Ocakçı İlkokulu ve Terkehaliller İlkokulunda sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında eğitim verildi.

230 kişiye eğitim verildi

Eğitim çalışmalarıyla ilgili Bartın İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler kullanıldı; “Okullarda Obezite ile Mücadelede Yeterli ve Dengeli Beslenme ve Düzenli Fiziksel Aktivite Alışkanlığının Kazandırılması amacıyla; öğrenci, veli, öğretmen ve tüm okul çalışanlarının yeterli ve dengeli beslenme, düzenli fiziksel aktivite yapma gibi sağlıklı yaşam davranışları kazanmaları amacıyla eğitim çalışmaları sürdürülmektedir. Bu amaçla Müdürlüğümüz personellerinden Hemşire Sevda Aksu tarafından Karahüseyinli İlkokulu , Kemal Sabriye Ocakçı İlkokulu ve Terkehaliller İlkokulunda 230 kişiye eğitim verilmiştir. “Sağlıklı Beslenen Aktif Öğrencilerle Büyüyen Türkiye" sloganıyla farkındalık eğitimlerinin devamlılığının sağlanması amaçlanmaktadır.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.