29 Nisan 2024
  • Bartın15°C
  • Ankara21°C
  • Bolu12°C
  • Kastamonu16°C
  • Zonguldak13°C
  • Karabük18°C

POLİS VE JANDARMA’DAN KONTROL NOKTALARINDA SAĞLIK DENETİMİ

Corona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında ilimize giriş- çıkışlarda kurulan uygulama noktalarında araç sürücüleri ve yolcuların ateşleri ölçülerek virüs belirtisi olup olmadığına bakılıyor ve koronavirüs ile ilgili bilgilendirmeler yapılıyor.

Polis ve Jandarma’dan kontrol noktalarında sağlık denetimi

24 Mart 2020 Salı 04:31

Coronavirüse (Covid-19) karşı alınan tedbirler kapsamında ilimize giriş- çıkışlarda kurulan uygulama noktalarında araç sürücüleri ve yolcuların ateşleri ölçülerek virüs belirtisi olup olmadığına bakılıyor ve koronavirüs ile ilgili bilgilendirmeler yapılıyor. Polis, jandarma ve sağlık ekiplerince denetim noktalarında ilimizin giriş-çıkış noktalarında vatandaşlar ateşleri ölçülüyor, ateşi olan sürücü ve yolcular 112 ekiplerine bildiriliyor. Ekipler ayrıca dışarı çıkmaları yasak olan 65 yaş üzeri vatandaşların da kurallara uyup-uymadıklarını denetliyor.

Kontroller yapılıyor

Gerçekleştirilen uygulama ile ilgili Bartın Valiliği resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; “Corona Virüs tedbirleri kapsamında İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi’nin almış olduğu karar gereğince; ilimizin, Zonguldak, Karabük ve Kastamonu girişlerindeki yol kontrol noktalarına gelen araçlarda bulunan yolcuların ateş ve diğer semptomlar açısından sağlık görevlileri tarafından kontrolleri yapıldıktan sonra ilimize girişlerine izin verilmektedir.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.