08 Eylül 2024
  • Bartın21°C
  • Ankara20°C
  • Bolu16°C
  • Kastamonu18°C
  • Zonguldak22°C
  • Karabük20°C

ÖZTEKNECİ, EMEKLİLER HAFTASINI KUTLADI

Sosyal Güvenlik İl Müdürü Ekrem Öztekneci, her sene 30 Haziran -4 Temmuz tarihleri arasında kutlanan Dünya Emekliler Haftası münasebetiyle Türkiye Emekliler Derneği Bartın Şube Başkanı Ali Kalaycı’yı ziyaret etti.

Öztekneci, emekliler haftasını kutladı

06 Temmuz 2017 Perşembe 10:18

Sosyal Güvenlik İl Müdürü Ekrem Öztekneci, 30 Haziran -4 Temmuz tarihleri arasında kutlanan Dünya Emekliler Haftası münasebetiyle Türkiye Emekliler Derneği Bartın Şube Başkanı Ali Kalaycı’yı dernek binasında ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Ayhan Mekikli ve dernek yönetimi de hazır bulundu. Ziyarette yaptığı konuşmada İl Müdürü Öztekneci, SGK’nın çalışma alanının büyük bir bölümünün emeklilik hizmetleri olduğunu söyledi. Öztekneci, emeklilere hizmetlerinin kendileri için bir borç olduğunu, emeklileri ne kadar mutlu edebilirlerse, kendilerinin de o kadar mutlu olacağını dile getirdi.

Ziyaretten mutluluk duyduk

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Dernek Başkanı Ali Kalaycı ise, yürüttükleri mevcut çalışmaları hakkında bilgiler verdi.   Kalaycı; “Dünya Emekliler Haftası münasebetiyle gerçekleştirdiğiniz ziyaret bizleri memnun etti. Emeklilerimizin sorunlarını bu önemli haftada sizlere iletme fırsatı elde ettik. Tüm emeklilerimiz adına ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Plaket takdim edildi

Ziyaret sonunda İl Müdürü Öztekneci, Dernek Başkanı Ali Kalaycı’ya günün ansına plaket takdim etti ve ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.