18 Ekim 2024
  • Bartın6°C
  • Ankara4°C
  • Bolu6°C
  • Kastamonu5°C
  • Zonguldak11°C
  • Karabük7°C

ORTADOĞU GÜNDEMİNİ ANLATTI

Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği Başkanı ve Pusula Gazetesi Koordinatörü Güngör Yavuzaslan, NTV’ye çalışma ziyaretinde bulundu.

Ortadoğu gündemini anlattı

16 Haziran 2017 Cuma 03:14

Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği Başkanı ve Pusula Gazetesi Koordinatörü Güngör Yavuzaslan, NTV Haber Müdürü Mete Çubukçu ve NTV Program sunucu Oğuz Haksever’i ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Ortadoğu gündemi ve Irak’ın Kuzeyinde olası referandumla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Görüşmede Irak Türkmenlerinin geleceğiyle ilgili fikirler paylaşıldı. 

NTV ailesine teşekkür ediyorum

NTV ziyareti ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Yavuzaslan; “NTV Haber Müdürü Mete Çubukçu ve NTV haber koordinatörü Oğuz Haksever’i NTV stüdyolarında ziyaret ettim. Çalışma ziyaretinde bulundum da denilebilir. Bu ziyaretlerimde Ortadoğu’da yaşanılanlarla ilgili bilgiler paylaştım. Tabii Irak’ın Kuzeyinde olası referandumla ilgili de görüş alışverişinde bulunduk. Uzun süre sohbet ettikten sonra Irak Türkmenlerinin geleceğiyle ilgili düşüncelerimi de aktardım. Faydalı bir sohbet olduğunu düşünüyorum. Misafirlerdekilerinden dolayı NTV ailesine teşekkür ediyorum” dedi. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.