08 Mayıs 2024
  • Bartın13°C
  • Ankara9°C
  • Bolu9°C
  • Kastamonu7°C
  • Zonguldak14°C
  • Karabük9°C

MİLLETVEKİLİ YALÇINKAYA, CUMHURBAŞKANI ADAYI İNCE’NİN NİĞDE MİTİNGİNE KATILDI

Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Niğde'de halka hitap etti. Yoğun katılımın olduğu mitingde CHP Bartın Milletvekili M. Rıza Yalçınkaya’da katılarak, İnce’ye destek oldu.

Milletvekili Yalçınkaya, Cumhurbaşkanı Adayı İnce’nin Niğde mitingine katıldı

16 Mayıs 2018 Çarşamba 14:37

Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Niğde Ömer Halisdemir Meydanı'nda toplanan vatandaşlara seslendi. İnce, Gazze'de hayatında kaybeden şehitler için saygı duruşunda bulundu ve vatandaşlarla Fatiha suresini okudu. İnce, İsrail'i Filistin'de yaptığı katliam için kınayarak "İsrail dünyada yalnız kalmaya mahkum edilmelidir" dedi. Yoğun katılımın olduğu mitingde CHP Bartın Milletvekili M. Rıza Yalçınkaya’da katılarak, İnce’ye destek oldu.

Herkesin Cumhurbaşkanı olacağım

Mitingde yaptığı konuşmasında İnce, cumhurbaşkanı seçilmesi halinde ilk Cumhurbaşkanlığı Kararname'sini 0-18 yaş arasındaki çocukların nüfus cüzdanı ile sağlık hizmeti alabilmesi için çıkartacağını de belirtti.. ”Benim gözbebeğim” dediği otizmli çocukların tamamının eğitim alacağının sözünü verdi. Türkiye'nin ‘beka sorunu var' denilerek seçime götürüldüğünü anımsatan İnce, “Beka sorunu varsa istikrar nasıl oluyor? Beka sorunu varsa istikrar yoktur” ifadelerini kullandı. İnce; “Ben sizin gönlünüze köprü kurmaya, 81 milyonu kucaklamaya geldim. Cumhurbaşkanı olduğumda sadece CHP'lilerin değil herkesin Cumhurbaşkanı olacağım. Rozeti çıkardım. Tek olan, bir kesimin olmaz. CHP'lilerin Ak Partililerin bayrağı olmaz. Bayrak herkesin bayrağıdır. Cumhurbaşkanı herkesin Cumhurbaşkanıdır. Ben herkesin Cumhurbaşkanı olacağım” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.