30 Nisan 2024
  • Bartın18°C
  • Ankara23°C
  • Bolu15°C
  • Kastamonu19°C
  • Zonguldak14°C
  • Karabük17°C

MİLLETVEKİLİ  TUNÇ, KULÜP BAŞKANI ALPAY BALIK’I İKNA ETTİ

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Polisgücü Bayan Voleybol Takımı Başkanı Alpay Balık’ı ikna etti.

Milletvekili  Tunç, Kulüp Başkanı Alpay Balık’ı ikna etti

03 Ağustos 2017 Perşembe 10:25

Polisgücü ‘devam’ dedi

Türkiye Bayanlar Voleybol 1’inci Ligi’nde bu sezon 5’inci kez mücadele edecek olan Bartın Polisgücü Bayan Voleybol takımı, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’un kulüp başkanı Alpay Balık’la yaptığı telefon görüşmesinin ardından ligden çekilme ve kapatma kararını geri çekti. Milletvekili Tunç’un Başkan Balık’a gerekli olan destekleri sağlayacaklarını söylemesini ve kulübün 1’nci ligde yoluna devam etmesi yönündeki ikna çabaları sonucunda, karar değişikliğine gidildiği öğrenildi.

7 oyuncuyla anlaşma tamam

Alınan kararın ardından anlaşma sağlanan Pasör Sena Özdilek, Merve Kenar, Kaptan Orta Oyuncu Kübra Koşmaz, Smaçör Melahat Bağ, Pasör Çaprazı Ahsen Baş, Antalya Kepez Belediyesi’nden alınan Libero Dilara Yeşil, Smaçör Revşen Başboğa’nın önümüzdeki hafta Bartın’a gelerek sözleşmelerini imzalamaları ve antrenmanlarına başlamaları kararlaştırıldı. 4 sezondur Bartın’ı Türkiye Bayanlar Voleybol 1’inci Liginde temsil eden Polisgücü, bu sezon gerekli desteği bulamaması ve verilen sözlerin tutulmaması nedeniyle ligden çekilme kararı almıştı.

Milletvekili Tunç ikna etti

Kulübün kapanacağı yönündeki haberlerin ardından gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Akif Yaman’la görüşen AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kulüp Başkanı  Alpay Balık ile görüştüklerini, gerekli desteği vereceklerini ve kulübün ligde devam etmesi yönünde mutabakata vardıklarını belirtti. Kapatma kararının geri çekilmesinin ardından ön anlaşma sağlanan diğer oyuncularla da yeniden görüşmelere başlayan temsilcimiz transfer çalışmalarını da hızlandırdı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.