18 Mayıs 2024
  • Bartın17°C
  • Ankara23°C
  • Bolu18°C
  • Kastamonu20°C
  • Zonguldak15°C
  • Karabük24°C

MİLLET İTTİFAKI ADAYLARI ESNAF ZİYARETİNDE

Millet İttifakı CHP Bartın Milletvekili Adayları Aysu Bankoğlu ve Ceyda Halıcıoğlu Sargın Bartın esnaf ziyareti yaparak 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde destek istedi.

Millet İttifakı Adayları esnaf ziyaretinde

13 Nisan 2023 Perşembe 10:30

Millet İttifak’ında yer alan partilerin il başkanlarının da yer aldığı esnaf gezisinde hem Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek isterken hem de milletvekili adaylarında kendilerine oy vermeleri temennisinde bulundular. CHP Milletvekili Aysu Bankoğlu “Baharları getirmek için bugün iki milletvekili adayı ve partililerimiz ile birlikte başlangıç yaptık. Yolumuz uzun ama güzel günler yakın. Ülkemizin ve Ramazan ayının bereketli, huzurlu geçmesi için, gençlerin ve insanların daha mutlu hayal kurabildiği bir Türkiye için, çalışmak zorundayız’’ dedi.

“Onların sesini duyurmak hepimizin boynunun borcu’’

Millet İttifakı’ndan İYİ Parti kontenjanından CHP Bartın Milletvekili 2.sıra adayı olan Ceyda Halıcıoğlu Sargın ise ‘’Biz en başından beri el ele, gönül gönüle bu işi başaracağımızı söyledik Bartınlıların sesi olmaya devam edeceğiz. Onların sesini duyurmak hepimizin boynunun borcu’’ açıklamasında bulundu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.