05 Mayıs 2024
  • Bartın15°C
  • Ankara18°C
  • Bolu15°C
  • Kastamonu13°C
  • Zonguldak16°C
  • Karabük16°C

MEHMETÇİK İÇİN 124 ÜNİTE KAN BAĞIŞLANDI

Türk Kızılayı Gönüllüsü Rıza Çakın, AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanlığı tarafından ‘Kahramanlık Kanımızda Var’ sloganı çerçevesinde düzenlenen kan bağışı etkinliğinde 124 ünite kan bağışı alındığını açıkladı.

Mehmetçik için 124 ünite kan bağışlandı

14 Şubat 2018 Çarşamba 22:39

Türk Kızılayı Gönüllüsü Rıza Çakın, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de sürdürdüğü “Zeytin Dalı” operasyonuna katılan Kahraman Mehmetçiğe destek olmak amacıyla ‘Kahramanlık Kanımızda Var’ sloganı çerçevesinde AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasında 124 ünite kan bağışı alındığını açıkladı.

Büyük ilgi ile karşılaştık

Gün boyu Şadırvan Caddesi’nde kan bağışı kampanyası gerçekleştirdik. Gerçekten büyük ilgi ile karşılaştık. AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına teşekkür ediyorum. Etkinliklerimiz sınırlı da değil. Bu hafta Karabük Kan Merkezi ilimizde olacak. 13 Şubat’ta Şadırvan Caddesinde ki kan bağışı kampanyasının ardından 14 Şubat’ta Boğaz Üst Komutanlığı’nda, 15 Şubat’ta Aktıp’ta ve 16 Şubat’ta da Ticaret ve Sanayi Odası’nda kampanya düzenleyeceğiz. İlk gün 124 ünite kan bağışı aldık.  Kan stoklarımızda meydana gelen azalma ve savaş durumunda olmamız nedeniyle bu kampanyalara çok önem veriyoruz. Bu nedenle tüm halkımıza çağrıda bulunuyoruz. Kan vermek isteyen herkesi davet ediyoruz” dedi. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.