30 Nisan 2024
  • Bartın15°C
  • Ankara15°C
  • Bolu12°C
  • Kastamonu13°C
  • Zonguldak13°C
  • Karabük14°C

MAHALLİ İDARELER BİRLİĞİ’NDE SEÇİME GİDİLDİ

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Valisi Sinan Güner Başkanlığında gerçekleştirilen Bartın Mahalli İdareler Birliği Meclis Toplantısına katıldı.

Mahalli İdareler Birliği’nde Seçime Gidildi

07 Temmuz 2021 Çarşamba 12:25

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Valisi Sinan Güner Başkanlığında gerçekleştirilen Bartın Mahalli İdareler Birliği Meclis Toplantısına katıldı. Toplantı 2021 yılı Nisan Ayı Meclis Toplantı karar özetlerinin okunmasıyla başladı. Karar özetlerinin okunmasıyla birlikte de seçimlere geçildi. Yapılan seçimler sonucunda Birlik Başkanlığı’nda Vali Sinan Güner, Birlik Başkan 1.Vekilliğine Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve Birlik Başkan 2.Vekilliğine Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun seçildi.

“Alınan Kararların Şehrimiz İçin Hayırlı ve Uğurlu Olmasını Diliyorum”

Toplantı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın; “Bartın Valimiz Sayın Sinan Güner Başkanlığında Bartın Mahalli İdareler Birliği Meclis Toplantısını gerçekleştirdik. Toplantıda Birlik Başkanı, 1. ve 2. Başkan Vekilleri, katip üyeler, encümen üyeleri ve Plan ve Bütçe Komisyonu üyelerinin seçimini yaptık. Alınan kararların şehrimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.