30 Nisan 2024
  • Bartın14°C
  • Ankara14°C
  • Bolu12°C
  • Kastamonu13°C
  • Zonguldak13°C
  • Karabük13°C

KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİNE HEDİYE TEŞVİĞİ

Bartın İl Müftülüğü tarafından Kovid-19 salgını nedeniyle Uzaktan Eğitim Programı çerçevesinde internet üzerinden gerçekleştirilen Yaz Kur’an Kurslarında dersleri düzenli takip eden kura ile belirlenecek 5’er öğrenciye bir gramlık altın hediye edilecek.

Kuran Kursu öğrencilerine hediye teşviği

07 Temmuz 2020 Salı 05:48

Yaz Kur’an kursları Kovid-19 salgını nedeniyle ülke genelinde camilerde yapılamıyor. 2020 yılı yaz Kur'an kursları uzaktan eğitim yoluyla yapılıyor. Yaz boyunca çocuklarımızın Kur’an-ı Kerim’i yüzünden okumayı öğrendiği, itikat, ibadet ve ahlak dersleri aldığı yaz Kur’an kursları, bu yıl Diyanet TV ve sosyal medya üzerinden gerçekleştiriliyor. 2020 Yılı Yaz Kur’an Kursları Uzaktan Eğitim Programı’na başvurmak isteyenler “https://dibbys.diyanet.gov.tr/ehys/OgrenciKursBasvuru.aspx” adresinden başvuru yapılabiliyor.

Bir gramlık altın hediye edilecek

Kayıtların yoğun bir şekilde devam ettiği şu günlerde Bartın İl Müftülüğü öğrencileri kurslara çekebilme adına önemli çalışma gerçekleştiriyor.  Kurslarla ilgili öğrencileri teşvik etme adına Bartın İl Müftülüğü tarafından Kovid-19 salgını nedeniyle Uzaktan Eğitim Programı çerçevesinde internet üzerinden gerçekleştirilen 2020 Yılı Yaz Kur’an Kurslarında dersleri düzenli takip eden kura ile belirlenecek 5’er öğrenciye bir gramlık altın hediye edilecek. 6 hafta boyunca  “Kur’an öğreniyorum” ve “Kur’an okuyorum” kategorilerinde puanlama usulü öğrencilerin takibi yapılacak. Dersleri internet üzerinden takip edenlere puan verilecek. İki kategoride belirlenen puanlarla barajı geçen öğrenciler arasında kura çekilerek, 5’er öğrenciye bir gramlık altın verilecek.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.