08 Eylül 2024
  • Bartın21°C
  • Ankara20°C
  • Bolu16°C
  • Kastamonu18°C
  • Zonguldak22°C
  • Karabük20°C

KUMLUCA’NIN ÇÖP SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Kumluca’da belediyeye ait çöp kamyonunun arıza yapması nedeniyle beldede oluşan çöp sorunu Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın devreye girmesiyle çözüldü.

Kumluca’nın çöp sorunu çözüldü

08 Haziran 2017 Perşembe 08:53

Kumluca Belediyesi’nde çöp kamyonun arıza yapması nedeniyle iş makineleri ile toplanan çöpler büyük bir kirliliğe neden oluyordu. Çöp toplama hizmetinin aksaması ve oluşan kirlilik sonucu Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kumluca Belediyesi’ne ait arızalan çöp kamyonunun Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Bartın Belediyesi Garajında tamir edilmesi talimatını verdi. Başkan Akın’ın talimatı üzerine çöp kamyonu tamir edilerek, kullanıma hazır hale getirildi. Aracın tamir edilmesiyle Kumluca beldesinin çöp sorunu halledilmiş oldu.

İş makineleriyle çöpler taşındı

Yaşanan sorun ile ilgili vatandaşlar; “Gerçekten Kumluca beldesinin çok ciddi bir soru sorunu vardı. Belediyeye ait çöp kamyonu arızalanmıştı. Yaşanan bu sıkıntının akabinde belediye arızalanan çöp aracının yerine geçici olarak kiralama yöntemi ile çöp kamyonu tedarik etti. Fakat bu kamyon Kumluca beldemizde dar sokaklara giremedi. Hal böyle olunca iş makineleriyle çöpler taşındı” dedi.

Başkan Akın’a teşekkür

Vatandaşlar; “Bartın Belediye Başkanımız Sayın Cemal Akın konuya duyarsız kalmayarak, kardeş belediye olan Kumluca’nın bu sorunun çözülmesini sağladı. Çöp aracı Bartın Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğü’ne bağlı atölyelerde tamir edildi. Artık tamir edilen çöp kamyonu hizmet verecek. Bu desteği sağlayan Sayın Cemal Akın’a teşekkür ediyoruz. Aracın tamirinde emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandılar.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.