03 Mayıs 2024
  • Bartın15°C
  • Ankara15°C
  • Bolu11°C
  • Kastamonu10°C
  • Zonguldak15°C
  • Karabük12°C

KONTEYNIRDAN TAŞAN ÇÖP GÖRÜNTÜSÜ TEPKİLERE NEDEN OLDU

İnkumu'nda yeraltı çöp konteynerinden taşan çöp görüntüsü tepkilere neden oldu. Yeraltı çöp konteyneri ile yoğunluk yaşanan tarihlerde konteynerlerde meydana gelen taşma olayının bitirilmesi bekleniyordu. Ancak yeraltı çöp konteyneri de çözüm olmadı.

Konteynırdan taşan çöp görüntüsü tepkilere neden oldu

27 Temmuz 2017 Perşembe 09:20

Bartın Belediyesi tarafından İnkumu’nda gerçekleştirilen yenileme çalışmaları kapsamında, çöp konteynerlerinde de değişiklik yapılarak, yeraltı çöp konteyneri yerleştirildi. Yeraltı çöp konteyneri ile yoğunluk yaşanan tarihlerde konteynerlerde meydana gelen taşma olayının bitirilmesi bekleniyordu. Ancak yeraltı çöp konteyneri de çözüm olmadı. Uzun yıllar standart yerüstü konteynerlerinin kullanıldığı tatil beldesinde, 13 ayrı noktaya yerleştirilen yer altı jarklı çöp konteynerlerinden taşan çöp görüntüsü tepkilere neden oldu.

 Bu güzelliğe yakışmıyor

Yeraltı çöp konteynerinin aşırı yoğunluk nedeniyle dolduğunu belirten İnkumu sakinleri; “İnkumu’nda yaşanan aşırı yoğunluk nedeniyle konteynırlar doldu. Hatta taştı. Çok kötü bir görüntü ve koku oluşturuyor. Yetkililer neden bu çöpleri almıyor anlayamıyoruz. 2 gündür gelen giden yok. İnşallah bu tür sıkıntılar bir daha yaşanmaz. Bu tür çöp görüntüleri bu güzelliğe yakışmıyor” şeklinde ifade ettiler.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.