29 Nisan 2024
  • Bartın16°C
  • Ankara17°C
  • Bolu13°C
  • Kastamonu15°C
  • Zonguldak14°C
  • Karabük17°C

‘KIZILAY’IN BAYRAĞINI DALGALANDIRMAYA ÇALIŞIYORUZ’

Bartın Kızılay Şubesi ve Karabük Kan Bağış Merkezi tarafından Ulus’un ilçe oluşunun 73.yıldönümü kapsamında Ulus Belediyesi önünde saat 10.30-16.00 arası kan bağışı kampanyası düzenlendi.

‘Kızılay’ın bayrağını dalgalandırmaya çalışıyoruz’

09 Ağustos 2017 Çarşamba 08:21

Türk Kızılayı Ulus’un 73.yıldönümü kapsamında kan bağışı kampanyası düzenlendi

Bartın Kızılay Şubesi ve Karabük Kan Bağış Merkezi tarafından Ulus’un ilçe oluşunun 73.yıldönümü kapsamında Ulus ilçesinde kan bağışı kampanyası düzenlendi. Saat 10.30-16.00 arası Ulus Belediyesi önünde gerçekleştirilen kampanyaya Ulus Kaymakamı Recep Hasar, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Uğur Yılmaz, Ak Parti Ulus İlçe Başkanı Bekir Karabacak, Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ekrem Altunok ve çok sayıda vatandaş kan bağışında bulunarak destek oldu.

İlgi oldukça yoğun oldu

Kampanya ile ilgili gazetemize özel bilgiler veren Kızılay Denetçisi Rıza Çakın; “Ulus’un ilçe oluşunun 73.yıldönümü kapsamında Ulus Belediye Başkanımızın talebiyle ilçemizde kan bağışı kampanyası başlattık. Sağ olsunlar Belediye Başkanımızın ve muhtar arkadaşlarımızın çabasıyla kısa sürede Kızılay çadırımızı kurduk. Kan bağışı kampanyamız saat 10.30-16.00 arsında belediye bahçesinde gerçekleştirildi. Ulus halkı yoğun ilgi gösterdi. Bütün etkinliklerde Kızılay’ın bayrağını dalgalandırmaya çalışıyoruz. Bugün de bayrağı Ulus’ta sallandırdık. Son derece mutluyuz. İlçe ve beldeleri gezmeye devam edeceğiz. Bartın Kızılay Kan Merkezini kurduğumuzda ilçe ve beldelerdeki kan bağışı kampanyalarını haftalık periyotlara bağlayacağız. Her hafta bağış kampanyalarımız olacak” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.