05 Mayıs 2024
  • Bartın11°C
  • Ankara9°C
  • Bolu9°C
  • Kastamonu8°C
  • Zonguldak10°C
  • Karabük10°C

KARA, YENİ SEZON ÖNCESİ DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

Bartınspor Teknik Direktörü Hasan Basri Kara, yeni sezon öncesi güzel ve kaliteli bir ekip kurduklarını belirterek, Bartınspor taraftarlarıyla beraber sezon sonunda hedeflerine ulaşacaklarını ifade etti.

Kara, yeni sezon öncesi değerlendirmelerde bulundu

26 Temmuz 2017 Çarşamba 17:34

Bartınspor Teknik Direktörü Hasan Basri Kara, Bartınspor Boğaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen idman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulundu. Yeni sezonda mücadele eden ve oyunu yönlendiren bir Bartınspor olacağını ifade eden Kara; “1974 yılında Tokat ilinin Erbaa ilçesinde doğdum. 17 senelik bir profesyonel futbolculuk hayatımdan sonra 7 – 8 senedir de hocalık yapıyorum. Hedefleri olan genç hoca adayım. İnşallah Allah nasip ederse burada da Bartınspor’un hedefleriyle birlikte kendi hedeflerimizi birleştirip yukarlara tırmanmak istiyoruz. Güzel bir ekibimizde oluştu. Allah’a inanıyoruz ki şampiyonluğu bize nasip eder” dedi.

İnşallah hayırlı uğurlu olur

Kara; “Futbol severler bu sezon mücadele eden, topa hakim olan ve oyunu her zaman topa olan hâkimiyetiyle yönlendiren bir Bartınspor izleyecek. Biz güzel ekip oluşturduğumuzu düşünüyoruz. İnşallah bu düşünce doğrultusunda, futbolcularımızla, yöneticilerimizle ve Bartınspor taraftarlarıyla beraber sezon sonunda hedefimize ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz. Taraftarlarımızda inansınlar, bize de bu yeter. Yeni sezon yöneticilerimize, futbolcularımıza ve Bartın halkına inşallah hayırlı uğurlu olur” diye konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.