01 Mayıs 2024
  • Bartın15°C
  • Ankara16°C
  • Bolu14°C
  • Kastamonu20°C
  • Zonguldak14°C
  • Karabük14°C

KAN BAĞIŞININ 3.GÜNÜNDE 50 ÜNİTE BAĞIŞ ALINDI

Karabük Kan Bağış Merkezi tarafından Bartın Üniversitesi Kutlubey Yazıcılar Kampüsü’nde düzenlenen kan ve kök hücre bağışı kampanyasının üçüncü gününde 50 ünite kan ve kök hücre ortak bağışı oldu.

Kan bağışının 3.gününde 50 ünite bağış alındı

19 Ekim 2017 Perşembe 17:07

Karabük Kan Bağış Merkezi tarafından Bartın Üniversitesi’nde düzenlenen kan ve kök hücre bağışı kampanyasının üçüncü gününde 50 ünite kan ve kök hücre ortak bağışı oldu. Yazıcılar Kampüsünde başlayan bağış kampanyasında üçüncü günün sonunda toplam 228 adet kan ve kök hücre ortak bağışına ulaşıldı. 3 gündür Yazıcılar Kampüsü Mühendislik Fakültesi’nde alınan bağışlar 2 gün boyunca da Edebiyat Fakültesi’nde gerçekleştirilecek.

Gelin hep birlikte canlar kurtaralım

Bağış kampanyasına öğrencileri destek olamaya davet eden Türk Kızılayı Gönüllüsü Rıza Çakın; “Bağış kampanyamızın 3.gününde 50 ünite bağış aldık. Toplamda 228 ünite kan ve kök hücre bağışı oldu. Kutlubey Yazıcılar Kampüsü Mühendislik Fakültesi’nde 3 gün boyunca bağış kampanyamız devam etti. Şimdi yine aynı kampüs içerisinde Edebiyat Fakültesi’nde bağış almaya başladık. Hedeflediğimiz sayıya ulaşabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Buradan bir kez daha sizin aracılığılığızla çağrıda bulunmak istiyorum. Bartın Üniversitesi Yazıcılar Kampüsünde eğitim gören tüm öğrenci kardeşlerimizi Edebiyat Fakültesi’nde gerçekleştirdiğimiz bağış kampanyamıza destek olmaya davet ediyorum. Bir gün sizin de ihtiyacınız olabilir. Gelin hep birlikte canlar kurtaralım” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.