08 Eylül 2024
  • Bartın18°C
  • Ankara16°C
  • Bolu16°C
  • Kastamonu16°C
  • Zonguldak21°C
  • Karabük18°C

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINDAKİ BAŞARIYI ÖĞRENCİLER, KONFETİ VE MEŞALELERLE KUTLADILAR

“Damar Yolundan Hayat Yoluna” projesi kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda başlatılan kan bağışı kampanyasının 5.gününde bin ünite kana ulaşılmasını öğrenciler, konfeti ve meşalelerle kutladılar.

Kan bağışı kampanyasındaki başarıyı öğrenciler, konfeti ve meşalelerle kutladılar

28 Nisan 2017 Cuma 23:42

Bartın Turgut Işık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kan Bağışı Kulübü öğrencileri, Karabük Kan Bağışı Merkezi ve Türk Kızılayı Bartın Şubesi ile birlikte yürütülen “Damar Yolundan Hayat Yoluna” isimli proje kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen kan bağışı etkililiğinin 5. gününde bin ünite kana ulaşıldı. Proje kapsamında hedeflenen kan bağışı sayısına ulaşılmasını öğrenciler konfeti ve meşalelerle kutladılar.

Bininci bağışçıya hediyeler verildi

Bin ünite kan hedeflenen etkinlikte hedeflenen tutar 5.gününde amacına ulaştı. Bininci kan bağışında bulunan Yıldız Adaş isimli vatandaşa çeşitli hediyeler verildi.

Halkımızın ilgisinden memnunuz

Gösterilen destek için Bartın halkına teşekkür eden Türk Kızılayı Denetçisi Rıza Çakın; “Bartın Kızılay Şubesi ve Karabük Kan Bağış Merkezi ile ortak yürütülen “Damar Yolundan Hayat Yoluna” projesi kapsamında kan bağışı kampanyası gerçekleştiriyoruz. Etkinliğimize Bartın halkımız yoğun ilgi gösterdiler. Halkımızın ilgisinden memnunuz” diye konuştu.

Sonsuz teşekkürler

Çakın; “Kan Merkezi kurma adına bizim için önemli bir adım olacak. Proje kapsamında etkinliğimizin 5. gününde hedeflediğimiz bin ünite kana ulaştık. Projeye büyük emek veren gençler, konfeti ve meşalelerle kutladılar. Doyasıya eğlendiler. Bininci bağışçımız Yıldız Adaş oldu. Hanımefendiye sonsuz teşekkürler. Bartın halkımıza da gösterdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah bu emeklerin ve desteklerin sonucunda kan merkezini Bartın’a kazandıracağız” dedi. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.