08 Eylül 2024
  • Bartın21°C
  • Ankara20°C
  • Bolu16°C
  • Kastamonu18°C
  • Zonguldak22°C
  • Karabük20°C

İNKUMU CAMİİ İFTAR GELENEĞİNİ SÜRDÜRDÜ

İnkumu Camii İmam Hatibi ve hayırsever vatandaşlar tarafından halka açık iftar programı düzenlendi. Yoğun ilgi gösterilen sokak iftarında İnkumu Camii İmam Hatibi İsmail Ünsal, iftar programının düzenlenmesinde emeği olan hayırseverlere teşekkür etti.

İnkumu Camii iftar geleneğini sürdürdü

25 Haziran 2017 Pazar 01:39

İnkumu Camii İmam Hatibi İsmail Ünsal öncülüğünde hayırseverlerin katkısı ile her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen halka açık bir iftar programı bu yıl da düzenlendi. İnkum Camii cemaati tarafından hayırseverlerin katkısı ile düzenlenen ve yoğun ilgi gösterilen sokak iftarına Bartın Müftüsü Mahmut Gündüz de katılarak konuşma gerçekleştirdi. Müftü Gündüz, Ramazanın birlik ve beraberliğe vesile olduğunu, bunun en güzel örneğini bu akşam İnkum'da gördüklerini, organizasyona katkısı olan herkese teşekkür etti.

Hayırseverlerimize teşekkür ediyorum

İnkumu Camii İmam Hatibi İsmail Ünsal ise konuşmasında iftar programının düzenlenmesinde emeği olan hayırseverlere teşekkür etti. Ünsal; “Mübarek Ramazan ayının rahmet ve bereketini paylaşmak amacıyla bu yıl 7.’sini düzenlediğimiz iftar yemeğimize teşriflerinizden dolayı sizlere şükranlarımı sunuyorum. Emek veren ve yardımda bulunan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

img_2881.jpgimg_2885.jpgimg_2892.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.