27 Nisan 2024
  • Bartın18°C
  • Ankara25°C
  • Bolu16°C
  • Kastamonu23°C
  • Zonguldak15°C
  • Karabük21°C

İMZA TÖRENİ YAPILACAK

Bartınspor Başkanı Kenan Dursun, takımın ligde başarılı olması için başlattıkları çalışmaların yoğun şekilde sürdüğünü söyledi.

İmza Töreni Yapılacak

02 Eylül 2023 Cumartesi 17:14

Bartınspor Başkanı Kenan Dursun, takımın ligde başarılı olması için başlattıkları çalışmaların yoğun şekilde sürdüğünü söyledi. Açıklamasında, “Taraftarlarımız ve camiamız müsterih olsun.” Diyen Başkan Dursın, “Bizler kulübümüzün büyük sıkıntılar yaşadığı bir dönemde göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, yönetim kurulumuzla birlikte takımımız için doğru adımları atmaya gayret ettik. 15 Temmuz'da yapılan genel kurul sonrası, uzun yıllar yapılamayan ilk doğru adımı atarak şehrimizde geçmiş dönemlerde ilimiz futboluna katkıda bulunan tüm bileşenlerle görüşerek onlardan Bartınspor’umuzun gelecek projeksiyonuyla ilgili fikirlerini aldık. Bu önerileri yol haritası olarak kullanarak yönümüzü ve rotamızı sağlamlaştırdık.” dedi. 
Önemli yetenekler takıma kazandırıldı
Takıma önemli yeteneklerin kazandırıldığına vurgu yapan Başkan Dursun, “Yapılan istişareler sonucunda, genç, koşan ve istekli bir takım modelini oluşturmak için teknik ekiple Bartınımızın genç yeteneklerini takımımıza kazandırdık. Ayrıca, tecrübeli kaliteli oyuncuları da kadromuza dahil ettik. Gençlerle tecrübeli oyuncular arasındaki uyumu sağlamak için kamp sürecini Boğaz Tesislerinde günde çift idmanla sürdürüyoruz. Kamp dönemi içerisinde hazırlık maçlarına da önem veriyoruz. BAL Ligi'nden bir takım ile hazırlık maçı planlayarak, akabinde Ziraat Türkiye Kupası maçına çıkacağız.” şeklinde konuştu. 
“İmza töreni yapılacak”
Hazırlık süreçlerinin ardından lige hazır bir takımın ortaya çıkacağına inandıklarını kaydeden Dursun, kadro oluşturma sürecinin her dönem çok kolay olmadığını ancak bu zor süreci güvendikleri teknik ekiple birlikte en iyi şekilde tamamladıklarını aktardı. Transferleri netleşen tüm oyuncularla önümüzdeki hafta Boğaz Tesislerinde imza töreni gerçekleştireceklerini de dile getiren Dursun, tüm oyuncuların kamuoyuna tanıtılacağını da anlattı. Dursun, “Bu süreçte öncelikle maddi desteklerini kulübümüzden esirgemeyen tüm iş adamlarımıza, esnaflarımıza ve duyarlı tüm halkımıza yürekten teşekkür ediyoruz. Ayrıca, her zaman desteklerini yanımızda hissettiğimiz başta Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç olmak üzere Bartın Valimiz Sayın Nurtaç Arslan'a, Milletvekilimiz Sayın Yusuf Ziya Aldatmaz'a, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu'na ve hepsinden öte bizlere inanan, güvenen tüm taraftarlarımıza çok teşekkür ediyor, 2023-2024 sezonunun Bartın sporumuza hayırlı olmasını diliyoruz.” İfadesini kullandı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.