18 Mayıs 2024
  • Bartın20°C
  • Ankara21°C
  • Bolu20°C
  • Kastamonu18°C
  • Zonguldak19°C
  • Karabük22°C

HEM ÇOCUKLAR HEM DE AİLELERİ KEYİF DOLU ANLAR GEÇİRECEK

Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 2 Eylül Cumartesi 11.00-20.00 saatleri arasında Cumhuriyet Meydanı’nda Bartın Belediyesi 1.Çocuk Şenliği düzenlenecek.

Hem Çocuklar Hem De Aileleri Keyif Dolu Anlar Geçirecek

01 Eylül 2023 Cuma 16:18

Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 2 Eylül Cumartesi 11.00-20.00 saatleri arasında Cumhuriyet Meydanı’nda Bartın Belediyesi 1.Çocuk Şenliği düzenlenecek. 2023-2024 eğitim öğretim yılı öncesi yapılacak olan bu şenlikte hem çocuklar hem de aileleri keyif dolu anlar geçirecek. Şenlik programı kapsamında şişme oyun grupları, yüz boyama ve palyaço gösterileri, çocuk oyunları (yumurta, halat, çuval, sandalye kapmaca, evet hayır, dans yarışması, kukla oynatma, zıp zıp, durmaca donmaca vb.), Vantrolog ve Kukla Sanatçısı Aykan Sağ’ın Vantralog ve ipli kukla gösterisi, masal anlatımı, kader kısmet oyunu ve daha birçok aktivite yer alacak. Etkinliklerde aynı zamanda elma şekeri ve pamuk şeker ikramı da yapılacak.

Kan Bağışı Etkinliği de Gerçekleştirilecek

Tüm bu etkinliklerin yanı sıra Türk Kızılay Bartın Şubesi ve Karabük Kan Merkezi tarafından kan bağışı etkinliği gerçekleştirilecek. Türk Kızılay Bartın Şubesi’ne ait ikram aracı ile de etkinlik alanında çeşitli ikramlarda bulunulacak.

Başkan Tüm Çocukları Şenliğe Davet Etti

Yeni eğitim öğretim yılı öncesi düzenlenecek olan etkinliklerin önemine değinen Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, tüm çocukları Bartın Belediyesi 1.Çocuk Şenliği’ne davet etti.  

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.