07 Mayıs 2024
  • Bartın4°C
  • Ankara4°C
  • Bolu2°C
  • Kastamonu1°C
  • Zonguldak9°C
  • Karabük4°C

GENEL SEKRETER KAYIŞ’TAN MESO’YA ZİYARET

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, Bartın Madeni Eşya Sanatkârları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz’e ziyaret gerçekleştirdi. Sohbet havasında geçen ziyarette esnafların sorunları ve güncel olaylarla ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu

Genel Sekreter Kayış’tan MESO’ya ziyaret

08 Eylül 2017 Cuma 14:24

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, Bartın Madeni Eşya Sanatkârları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz’i ziyaret etti. Odanın faaliyetleriyle ilgili bilgiler alan Kayış, her zaman esnafların yanında olduklarını ifade etti. Sohbet havasında geçen ziyarette esnafların sorunları ve güncel olaylarla ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyareti için teşekkür ediyorum

Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan oda Başkanı Yılmaz Akdeniz; “Odamızı ziyarete gelen Bartın'ın değerli bürokratlarından İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın İbrahim Kayış ile hasbihal ettik. Esnaflarımızın sorunları ve güncel olaylarla ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Odamızı ziyaret eden çok değerli İbrahim Kayış Beye bu nazik ziyaretleri ve bizleri onurlandırdıkları için şahsım ve odamız üyeleri adına çok teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.