30 Nisan 2024
  • Bartın13°C
  • Ankara13°C
  • Bolu11°C
  • Kastamonu12°C
  • Zonguldak13°C
  • Karabük14°C

GENÇ GÖNÜLLÜLER TOPLULUĞU, AFRİN ŞEHİDİNİN KABRİNİ ZİYARET ETTİ 

Bartın Üniversitesi öğrencileri tarafından kurulan Bartın Genç Gönüllüler Topluluğu, Suriye’nin Afrin bölgesinde bölücü terör örgütlerine karşı yürütülen operasyonda şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar’ın kabrini ziyaret etti. 

Genç Gönüllüler Topluluğu, Afrin şehidinin kabrini ziyaret etti 

25 Şubat 2018 Pazar 00:33

Bartın Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu Bartın Genç Gönüllüler Topluluğu, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekâtı’nda PYD/PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Akpınar'ın Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki şehitlikte bulunan mezarını ziyaret etti. Şehit Akpınar için düzenlenen mevlide de katılım sağlayan 35 kişilik öğrenci grubu şehitlerimiz için dua etti. 

Üzerimize düşeni yaptık

Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyen Bartın Genç Gönüllüler Topluluğu Başkanı Sefa Başaran; “TSK’nın geçtiğimiz hafta Afrin’in Bülbül güneybatısı ve El Maski civarında PKK/KCK/PYD/YPG ve DEAŞ terör örgütü mensuplarına yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekâtının 19. gününde yürütülen operasyonda şehit düşen Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar'ın Karabük’ün Safranbolu ilçesinde gerçekleştirilen mevlidine katıldık. Yaklaşık 35 kişi olarak katıldığımız mevlitte Safranbolu Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile birlikte hareket ederek üzerimize düşeni yaptık. Bu tür etkinliklerimize devam edeceğiz. Şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin her zaman yanındayız. Bu vesileyle tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Gazilerimize de acil şifalar diliyoruz” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.