18 Ekim 2024
  • Bartın6°C
  • Ankara4°C
  • Bolu6°C
  • Kastamonu5°C
  • Zonguldak11°C
  • Karabük7°C

EMNİYET KUŞ UÇURTMADI

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü için Bartın’da Kemer Meydanı ve Cumhuriyet Meydanı başta olmak üzere birçok noktada güvenlik önlemleri alınırken, çok sayıda cadde araç trafiğine kapatıldı.

Emniyet kuş uçurtmadı

01 Mayıs 2017 Pazartesi 14:53

İlimizde çeşitli konfederasyon, sendika ve sivil toplum kuruluşlarının Kemer Köprü ve Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştireceği 1 Mayıs kutlamaları öncesi polis ekipleri tarafından yoğun güvenlik önlemleri alındı. Kemer Köprü Meydanı’nın bir bölümü trafiğe kapatılırken, yürüyüş sırasında Şadırvan Caddesi, Karakaş Caddesi, Yukarı Çarşı havuz başı, Hamam Sokağı, Davut Fırıncıoğlu Caddesi de araç trafiğine kapatıldı. Çeşitli sendikalara bağlı işçiler Hükümet Caddesi’nde gerçekleştirilen doğal gaz çalışması nedeniyle Karakaş Caddesi’nden Yukarı Çarşıya çıkmak zorunda kaldı.

Yürüyüşte gruba polisler eşlik etti

Kemer Köprü ve Cumhuriyet Meydanı’na işçiler üstleri aranarak alındı. Polisler vatandaşları ve çantalarını didik didik aradı. Polis ekipleri meydanda adeta kuş uçurtmadı. Kemer Köprü Meydanı’ndan Cumhuriyet Meydanı’na kadar olan yürüyüşte de gruba polisler eşlik etti.

İl Emniyet Müdürü Aydoğdu, denetleme yaptı

Yürüyüşü İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu da yakından takip ederek, 1 Mayıs kutlamalarının olaysız geçmesi için yürüyüş güzergahlarında denetleme yaptı. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.