30 Nisan 2024
  • Bartın14°C
  • Ankara14°C
  • Bolu12°C
  • Kastamonu13°C
  • Zonguldak13°C
  • Karabük13°C

EKREM ŞAMA BARTIN'A GELİYOR

Saadet Partisi Bartın İl Başkanlığı Temmuz Ayı İl Divan Toplantısını gerçekleştirecek. Saadet Partisi'nin her ay düzenlemiş olduğu İl Divan Toplantısına bu ayda Tarihçi Yazar SP GİK Üyesi Ekrem Şama katılım sağlayacak.

Ekrem Şama Bartın'a geliyor

22 Temmuz 2017 Cumartesi 14:17

Saadet Partisi Bartın İl Başkanlığı Temmuz Ayı İl Divan Toplantısını gerçekleştirecek. Saadet Partisi'nin her ay düzenlemiş olduğu İl Divan Toplantısına bu ayda Tarihçi Yazar SP GİK Üyesi Ekrem Şama katılım sağlayacak. Toplantı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi İl Başkanı Ünal Yurtbay; “Bu ayki İl Divan Toplantımız Tarihçi Yazar Saadet Partisi GIK Üyesi Ekrem Şama'nın katılımıyla 22.07.2017 Cumartesi yani bu akşam 20.30’da parti binamızda gerçekleştirilecektir. Sizleri de Aramızda görmek isteriz" dedi.

Ekrem Şama Kimdir?

1950 yılında Ordu’nun Korgan ilçesinde doğdu. Tokat İmam Hatip Okulu ve Amasya Lisesi’ni bitirdi. İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’nden 1976 yılında mezun oldu. Bingöl’de askerlik görevini tamamladı. 30 yıla yakın muhasebeci ve mali müşavirlik mesleklerinin her kademesinde görev yaptı. Bu arada siyasi ve sosyal çalışmalarda eğitimci ve icracı olarak görevler aldı. Bir dönem İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde Meclis üyesi olarak plan bütçe komisyonunda görev yaptı. Tarihi konularda araştırmalar yapmaktadır. Tarihi konularla ilgili çeşitli kuruluşların organize ettiği konferans, seminer ve sohbetlerde bulunmuş ve halen de devam etmektedir. Çeşitli radyo ve televizyon programlarında tarihi konularda program yapmayı sürdürmektedir. Tarihi gençliğimize sevdirmek için yazılmış çeşitli şiir denemeleri vardır. Çeşitli derneklerde ve gönüllü kuruluşlarda yardım ve tanıtım amaçlı faaliyetleri devam etmektedir. İstanbul’da ikamet ediyor. Arapça ve Fransızca bilmektedir. Evli ve dört çocuk babasıdır.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.