30 Nisan 2024
  • Bartın22°C
  • Ankara24°C
  • Bolu20°C
  • Kastamonu21°C
  • Zonguldak16°C
  • Karabük20°C

DERNEK BAŞKANI GÜNAY’DAN MECLİS ÜYESİ DİKYURT’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Muhtarlar Derneği Başkanı Reşat Günay, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’na seçilmesinin ardından Meclis Üyeliğinden istifa eden Yusuf Ziya Aldatmaz’ın yerine görevlendirilen 4.sıra İl Genel Meclis Üyesi Sefai Dikyurt’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi

Dernek Başkanı Günay’dan Meclis Üyesi Dikyurt’a hayırlı olsun ziyareti

16 Ocak 2018 Salı 08:41

Bartın İli Muhtarlar Derneği Başkanı Reşat Günay, beraberinde derneğe üye muhtarlarla birlikte AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’na seçilen Yusuf Ziya Aldatmaz’ın AK Parti Bartın İl Genel Meclis Üyeliği’nden istifa etmesiyle birlikte boşalan Meclis Üyeliğine görevlendirilen 4.sıra İl Genel Meclis Üyesi Sefai Dikyurt’u ziyaret etti. İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ziyarette Dernek Başkanı Günay, Meclis Üyesi Dikyurt’a yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz

Başkan Günay; “Sayın Yusuf Ziya Aldatmaz’ın istifasının ardından İl Genel Meclisi Aralık Ayı Toplantılarının Birinci Birleşimi ile göreve başladınız. Yeni görevinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Tabii bizler muhtarlar olarak tüm İl Genel Meclis Üyelerimizle ve İl Özel İdaresiyle uyum içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Siz daha önce de bu görevi yaptınız. Görev süreniz boyunca sizinle de uyumlu çalışmıştık. İnşallah bundan sonra da aynı uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Tekrar yeni görevinizin hayırlı olmasını dilerim. Başarılar temenni ederim” dedi.

26771843_10213328790986621_1057756351_o.jpg

El birliğiyle mücadele edeceğiz

Günay’ın konuşmasının akabinde değerlendirmelerde bulunan İl Genel Meclis Üyesi Sefai Dikyurt, Başkan Günay’a ve muhtarlara gerçekleştirdikleri ziyaret için teşekkür etti. Geçmişte olduğu gibi bugünde uyum içerisinde çalışacaklarını söyleyen Dikyurt, Bartın’a hizmet etmek için el birliğiyle mücadele edeceklerini belirtti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.