14 Mayıs 2024
  • Bartın17°C
  • Ankara15°C
  • Bolu13°C
  • Kastamonu11°C
  • Zonguldak14°C
  • Karabük14°C

DEPREM BÖLGESİNDEN DÖNEN KIZILAY EKİBİNDEN VALİ ARSLAN’A ZİYARET

Türk Kızılay Bartın Şube Başkanı Dr. Önder Recep Acıbal, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Vali Dr. Nurtaç Arslan’ı makamında ziyaret etti.

Deprem Bölgesinden Dönen Kızılay Ekibinden Vali Arslan’a Ziyaret

16 Şubat 2023 Perşembe 10:24

Türk Kızılay Bartın Şube Başkanı Dr. Önder Recep Acıbal, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Vali Dr. Nurtaç Arslan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Arslan, deprem bölgesinden ilimize dönen Kızılay ekibinden bölgede yürütülen faaliyetler ve ilimizde bundan sonraki süreçte yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılması planlanan yardımlar hakkında değerlendirmelerde bulunulan Vali Arslan ise, bugüne kadarki destekleri için tüm vatandaşlara teşekkür ederek deprem bölgesindeki yaralar sarılıncaya kadar desteklerin devam etmesinin önemine vurgu yaptı.

Şube Başkanı Bilgi Verdi

Misafirperverliği için Vali Arslan’a teşekkür eden Şube Başkanı Acıbal, ilimizden deprem bölgesine gönderilen ayni ve nakdi yardımların devamlılığının sağlanması, deprem bölgesinden ilimize gelen vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması noktasında yapılması gereken hususlarla ilgili düşüncelerini paylaştı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.