20 Mayıs 2024
  • Bartın17°C
  • Ankara18°C
  • Bolu12°C
  • Kastamonu12°C
  • Zonguldak15°C
  • Karabük19°C

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BARTIN’A MI GELİYOR?

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç, Bartın Kurucaşile yolunun yapımı tamamlanan bölümlerinin açılışının yakında yapılacağını belirterek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destekleri için teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bartın’a Mı Geliyor?

30 Haziran 2021 Çarşamba 10:53

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç, Bartın Kurucaşile yolunun yapımı tamamlanan bölümlerinin açılışının yakında yapılacağını belirterek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destekleri için teşekkür etti. Sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan söz konusu yolun biten ve çalışmaları devam eden bölümlerine ilişkin fotoğraflar paylaşan Milletvekili Tunç, “Bartın-Kurucaşile yolunda yapımını tamamladığımız T2 - 1600 metre Avara-Cumayanı Tüneli, T3 - 2350 metre Dizlermezeci-Meydan Tüneli, 300 metre Cumayanı Viyadüğü, 5 adet Gölderesi Köprüleri ile birlikte Karaman’a kadar bölümünün açılışını pek yakında gerçekleştiriyoruz” dedi. Tunç, yolun şimdiden hayırlı olmasını dilerken de desteklerinden ötürü Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve AK Parti’ye teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Bartın'a davet edildi

İlimiz için büyük bir yatırım olan Bartın-Kurucaşile yolunun açılışını gerçekleştirmek üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bartın’a davet edildiği belirtildi. Konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmazken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geleceği yönündeki söylemler ilimizde büyük bir heyecana neden oldu.

acilisa-gun-sayiyor35aeb33542ffd1ac0f14-001.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.