08 Eylül 2024
  • Bartın21°C
  • Ankara20°C
  • Bolu16°C
  • Kastamonu18°C
  • Zonguldak22°C
  • Karabük20°C

ÇÖP TOPLAMA MERKEZLERİ YAPILIYOR

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış’ın talimatı üzerine sahil bölgelerine ulaşımın sağlandığı yollara çöp toplama merkezleri yapılıyor.

Çöp toplama merkezleri yapılıyor

14 Mayıs 2017 Pazar 02:25

Bartın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış,sahil bölgelerine ulaşımın sağlandığı Kızılelma, Küçükkızılkum, Büyükkızılkum, Hatipler ve Beşköprü gibi köylere çöp toplama merkezi yapılması talimatını verdi. Özellikle yaz dönmelerinde yol kenarlarına atılan çöplerin oluşturduğu kirliliği önlemek amacıyla ortaya çıkarılan proje ile sahil köylerine ulaşımın sağlandığı yol kenarlarında ki kirliliğin azaltılması hedefleniyor.

Çöp sorununa kalıcı bir çözüm olacak

Konuyla ilgili gazetemize özel açıklamalarda bulunan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış; “Köylerimize çöp toplama merkezleri yapıyoruz. Bu projenin il uygulanacağı yer olarak sahil bölgelerini seçtik. Çöp sorununa kalıcı bir çözüm olacak. Şu an için mahalle içlerinde ki çöp kovalarını kaldırmayacağız. Bizim çöp kovalarıyla işimiz yok. Biz birinci etapta köy merkezlerine bu merkezlerini yapacağız.  İkinci etapta bütün mahallelerde çöp toplama merkezleri yapacağız” dedi.

img_3926.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.