30 Nisan 2024
  • Bartın18°C
  • Ankara23°C
  • Bolu21°C
  • Kastamonu24°C
  • Zonguldak16°C
  • Karabük20°C

BÜLENT VE DUYGU ÇİFTİNİN DÜĞÜN TÖRENİ RENKLİ ANLARA SAHNE OLDU

Bartın Televizyonu Haber Müdürü ve Bartın 74 Haber Gazetesi Sorumlu Müdürü Bülent Bostancı ve Duygu Birlik Bostancı çiftinin düğün töreni geniş katılımla gerçekleşti.

Bülent ve Duygu çiftinin düğün töreni renkli anlara sahne oldu

26 Haziran 2018 Salı 11:31

Bartın’da seçim heyecanı ile düğün heyecanını bir arada yaşayan çiftler arasında Bartın Televizyonu Haber Müdürü ve Bartın 74 Haber Gazetesi Sorumlu Müdürü Bülent Bostancı ile Duygu Birlik Bostancı çifti de yer aldı. Çiftin düğün töreni Bartın Yaşampark Tesislerinde gerçekleşti. Düğün törenine katılan davetliler çiftin aile bireyleri tarafından karşılandı. Protokol üyeleri ve siyasilerin de geniş bir kadro ile katıldıkları düğün töreni birbirinden renkli anlara sahne oldu. Çift, salonu dolduran davetlilerin alkışları arasında ilk danslarını yaparken daha sonra tüm davetliler canlı müzik eşliğinde gece boyunca doyasıya eğlendi. Etkili yağmura karşın geniş katılım sağlanan düğün töreninde davetliler çifti tebrik ederek ömür boyu mutluluk dileklerinde bulundu.

Çiftten teşekkür

Bülent Bostancı ve Duygu Birlik Bostancı çifti gecenin sonunda tüm davetlilere teşekkür ederken, “Bu mutlu günümüzde yanımızda olan tüm büyüklerimize ve dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Etkili yağmur yağışı nedeniyle yüzlerce kişi bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadı. Değerli devlet büyüklerimiz başta olmak üzere daire ve kurum müdürlerimiz, belediye başkanlarımız, STK temsilcileri ve çok sayıda kişi bizlerle birlikte olarak mutluluğumuzun daha da çoğalmasına vesile oldular. Şahsımız ve ailelerimiz adına da tüm konuklarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bu akşam ömür boyu sürmesini dilediğimiz birlikteliğimizi düğün törenimizle taçlandırdık.  Darısı tüm bekarların başına diyoruz. Bu gece bizlerle olmak isteyip çeşitli nedenlerle aramızda olamayan, çiçek gönderen, telefonla arayan ve mesajlarıyla bizlere ulaşan büyüklerimize, yakınlarımıza ve dostlarımıza da teşekkür ederiz” dediler.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.