08 Eylül 2024
  • Bartın21°C
  • Ankara20°C
  • Bolu16°C
  • Kastamonu18°C
  • Zonguldak22°C
  • Karabük20°C

BEDAVA HALI VERİLDİĞİNİ DUYAN KUYRUĞA GİRDİ

Hamam Sokağı eski A101 yerinde açılışı gerçekleştirilen Murat Akbulut’a ait olan ‘Halı ve Halı’ isimli dükkan yoğun katılımla açıldı. Açılışta ilk yirmi kişiye 4 metrekare halının ücretsiz ve ilk 444 kişiye de paspasın 1TL’den verileceğinin belirtilmesi i

Bedava halı verildiğini duyan kuyruğa girdi

05 Mayıs 2017 Cuma 13:40

Hamam Sokağı eski A101 yerinde açılışı gerçekleştirilen Murat Akbulut’a ait olan ‘Halı ve Halı’ isimli dükkan hizmete girdi. Her çeşit halının bulunduğu dükkanın açılışı öncesi işletme sahibi önemli kampanyalar duyurdu. Bartınlıların cep telefonlarına da gönderilen mesajda açılışta ilk yirmi kişiye 4 metrekare halı ücretsiz ve ilk 444 kişiye de paspasın 1TL’den verileceği belirtildi. Mesajı okuyan ve açılışta bedava halı verileceğini duyan Bartınlılar, açılış öncesi dükkan önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Bartın halkını dükkanımıza bekliyoruz

Kampanya ile ilgili bilgiler veren İşletme Sahibi Murat Akbulut; “‘Halı ve Halı’ isimli Bartın Şubemizin açılışını gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın ilgisi de oldukça yoğun oldu. Açılışa özel ilk 20 kişiye 4 metrekare halıyı ücretsiz verdik. Yine paspaslarımızı da açılışa özel olarak bir TL’den satışa sunduk. Hatta bu halılarımızı bile bedava verdik diyebiliriz. Bartın halkını dükkanımıza bekliyoruz. Bütçeye uygun ucuz ve kaliteli halılarımıza Bartın halkının ilgi göstereceğini düşünüyoruz. Düşündüğümüz gibi de oluyor. İlk gün olmasına rağmen gösterilen ilgi oldukça fazlaydı. Herkesi bekliyoruz” dedi. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.