06 Mayıs 2024
  • Bartın11°C
  • Ankara9°C
  • Bolu6°C
  • Kastamonu5°C
  • Zonguldak10°C
  • Karabük10°C

‘BATMAN SİZİ ÇAĞIRIYOR’ PROJESİ KAPSAMINDA SERGİ AÇILDI

25 ili kapsayan Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Batman Sizi Çağırıyor’ projesi kapsamında Millet Bahçesi’nde sergi açıldı.

‘Batman Sizi Çağırıyor’ projesi kapsamında sergi açıldı

04 Ekim 2017 Çarşamba 09:31

25 fotoğraf sergilendi

Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü, ‘Batman Sizi Çağırıyor’ projesi kapsamında 25 ile sergiyle Batman’ın misafirperverliği anlatılıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın GENÇDES projesi kapsamında 25 ilde sergi açılıyor. Bitlis, Van, Balıkesir ve İzmir’in illerinde açılan sergilerin ardından Bartın’da da Millet Bahçesi’nde fotoğraf sergisi düzenlendi.  Yoğun ilgi gören fotoğraflar arasında bir Bartın Üniversitesi öğrencisinin de Mereto Dağı ile ilgili çektiği fotoğraflar da yer aldı.

Fahri turizm elçilerimiz olacaklar

Sergi sorumlusu Mehmet Emin Baş, "Batman Seni Çağırıyor" Projesi kapsamında illerin merkezi noktalarına turizme dair sergiler açtıklarını söyledi. Sergi ile ilgili bilgiler veren Baş; “Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Bilsem Turizm olarak 25 üniversiteden 25 öğrenciyi Batman’a davet ettik. 3 gün boyunca bu arkadaşlarımız Batman’da ağırlandılar. Gezerken ki çektikleri fotoğraflardan ‘Batman Sizi Çağırıyor’ adlı fotoğraf sergisi oluşturduk. Buradaki amacımız Batman’a farklı bölgelerden farklı arkadaşları çağırıp onların fahri turizm elçisi olmalarını sağlamak. Batman’ın tarihi ve doğal güzelliklerini göstermek ve onların illerinde anlatmalarını sağlamak.  Bu sergi ile de 25 ilde fotoğraflarımızı sergiliyoruz. Bitlis, Van, Mersin, Balıkesir ve İzmir’de sergiler açtık. Bugün Bartın’dayız. Gaziantep, Konya, Samsun, Amasya ve Erzurum gibi illere de gidilecek. Toplamda 25 ile gidilecek” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.