30 Nisan 2024
  • Bartın17°C
  • Ankara16°C
  • Bolu19°C
  • Kastamonu21°C
  • Zonguldak18°C
  • Karabük20°C

BAŞKAN AKIN, KURSİYERLE SOHBET ETTİ

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Köyortası Mahallesi'nde Hacer Öden'in usta öğreticisi olduğu tel kırma kursunu ziyaret etti.

Başkan Akın, kursiyerle sohbet etti

05 Ocak 2019 Cumartesi 00:18

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Köyortası Mahallesi'nde Hacer Öden'in usta öğreticisi olduğu tel kırma kursunu ziyaret etti. Yapılan el emeği göz nuru ürünleri inceleyip kursiyerlerle sohbet eden Başkan Cemal Akın, el sanatlarının önemine vurgu yaparak, kursiyerlerin çok güzel çalışmalar ortaya koyduğunu söyledi. Ziyaretinde kursiyerin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Cemal Akın usta öğretici Hacer Öden ve kursiyerlere çalışmalarında başarılar diledi.

Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar diliyorum

Ziyarette konuşma yapan Başkan Akın; “Sanatlarımızın yaşatılması için sadece belediyemiz bünyesinde değil diğer özel çalışmaları ve Halk Eğitim gibi kurumlarımızın çalışmalarını da bizi ilgilendiren konularda ve ihtiyaçları doğrultusunda elimizden geldiğince destekledik. Bundan sonrada üzerimize düşen her konuda gerekli desteği vermeye hazır ve emrinize amade olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.