03 Mayıs 2024
  • Bartın13°C
  • Ankara11°C
  • Bolu10°C
  • Kastamonu11°C
  • Zonguldak13°C
  • Karabük12°C

BAŞKAN AFET BÖLGESİNDEKİ ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Su İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Zafer Köyü’nde başlatılan mehle kaldırma ve yıkama çalışması devam ediyor.

Başkan Afet Bölgesindeki Çalışmaları Yakından Takip Ediyor

13 Ağustos 2021 Cuma 16:41

Şiddetli yağış nedeniyle Abdipaşa beldesine bağlı Yenihan ve Derecik Köyleri ile Kumluca beldesine bağlı Zafer ve Akörensöküler Köylerinde meydana gelen sel felaketinin ilk saatlerinden itibaren tüm ekipleriyle bölgede olan Bartın Belediyesi, çalışmalarını sürdürüyor. Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Su İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Zafer Köyü’nde başlatılan mehle kaldırma ve yıkama çalışması devam ediyor. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın talimatıyla bölgeye sevk edilen 2 kepçe, 2 arama-kurtarma aracı, 5 motopomp, 2 dalgıç pompa, 20 personel ile yaşanan sel felaketinin hasarları giderilmeye çalışılıyor. Bartın Valisi Sinan Güner’in koordinasyonunda gerçekleştirilen çalışmalara Bartın Belediyesi de destek verirken, Başkan Cemal Akın da bölgede gerçekleşen çalışmaları yakından takip ediyor.

baskan-afet-bolgesindeki-calismalari-yakindan-takip-ediyor-6.jpgbaskan-afet-bolgesindeki-calismalari-yakindan-takip-ediyor-7.jpgbaskan-afet-bolgesindeki-calismalari-yakindan-takip-ediyor-15.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.