30 Nisan 2024
  • Bartın18°C
  • Ankara23°C
  • Bolu21°C
  • Kastamonu24°C
  • Zonguldak16°C
  • Karabük20°C

BAŞKAN ADAYI ALDATMAZ, PROJELERİNİ 16 ŞUBAT’TA DUYURACAK

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Başkan Adayı Aldatmaz, projelerini 16 Şubat’ta duyuracak

03 Şubat 2019 Pazar 13:49

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi. Sohbet havasında geçen programda Başkan Adayı Aldatmaz, projelerinin ana başlıklarının yer aldığı seçim broşürünün tanıtımını yaptı. Projeleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Aldatmaz, projelerin bazılarının sadece ana başlıklarına değinerek, ayrıntılı proje toplantısının 16 Şubat’ta yapılacağını ifade etti. Programda Başkan Adayı Aldatmaz’ın yanı sıra AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, AK Parti 22.Dönem Bartın Milletvekili Asım Kulak, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Dilek Acar, AK Parti Bartın Kadın Kolları Başkanı Evren Ayvaz Can, AK Parti Bartın Gençlik Kolları Başkanı Onur Özkaya, önceki Dönem İl Başkanı Hüseyin Manav, Bartın Belediye Meclis Üyesi Adayları ve parti teşkilatı da hazır bulundu.

Önemli bir seçim süreci

İlk olarak değerlendirmelerde bulunan AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, önemli bir seçim sürecine girdiklerini belirterek, sürecin hayırlı uğurlu olmasını diledi. Seçim Manifestosu ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Kalaycı, insan odaklı bir seçim manifestosu olduğunu ifade etti.

Projelerini ana başlıklarla anlattı

İl Başkanı Kalaycı’nın konuşmasının akabinde değerlendirmelerde bulunan AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz ise projelerini ayrıntıya girmeden ana başlıklarla anlattı. Ayrıntılı proje tanıtımının 16 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan Proje Tanıtım Toplantısı ile duyuracağını ifade etti.

whatsapp-image-2019-02-03-at-13.52.24-(2).jpegwhatsapp-image-2019-02-03-at-13.52.24-(3).jpeg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.