08 Mayıs 2024
  • Bartın7°C
  • Ankara6°C
  • Bolu5°C
  • Kastamonu5°C
  • Zonguldak6°C
  • Karabük6°C

BARTINSPOR LİDERLİĞİ BIRAKMADI

Bölgesel Amatör Lig 5.Grupta mücadele eden temsilcimiz Bartınspor, ligin 17.haftasında Çilimli Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Bartınspor Liderliği Bırakmadı

08 Mart 2023 Çarşamba 15:58

Bölgesel Amatör Lig 5.Grupta mücadele eden temsilcimiz Bartınspor, ligin 17.haftasında Çilimli Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Ömer Tepesi Sentetik Futbol Sahası’nda oynanan karşılaşmadan temsilcimiz 1-0 galip ayrıldı. Aldığı bu sonuçla temsilcimiz 35 puana ulaşarak, liderliğini sürdürdü.

İlk Yarı 2 Gol Pozisyonu Ürettik

Karşılaşmaya etkili başlayamayan temsilcimiz, 25.dakikaya kadar gol pozisyonu üretmekte zorlandı. Çilimli Belediyespor, temsilcimiz karşısında baskılı ve etkili bir oyun ortaya koydu. 25.dakikadan sonra temsilcimiz, üst üste 2 gol pozisyonu üretti. Ancak çekilen 2 şutun gol olmasını rakip kaleci önledi. İlk yarı 2 şutun dışında oyunda etkisini gösteremeyen Bartınspor, rakip savunma baskısını yenemedi ve uzun top oynama mecburiyetinde kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Gol 86.Dakikada Geldi

İkinci yarıya da ilkyarıdaki gibi etkili başlayamayan temsilcimiz, skoru değiştirecek pozisyonlar üretmekte zorlandı. Sürekli top kayıplarının yaşandığı karşılaşmaya ilk müdahale 74.dakikada geldi. 2 oyuncu değişikliği yapılarak, oyunda üstünlük sağlanmaya çalışıldı. Yapılan değişikliklerin ardından pozisyon hazırlıklarında bulunan temsilcimiz 86.dakikada 1-0 öne geçmeyi başardı. Karşılaşmadan başka gol sesi çıkmayınca temsilcimiz kendi sahasında 17.hafta karşılaşmasında Çilimli Belediyespor’u 1-0 mağlup etti.

8 Maçtır Yenilmiyoruz

Ligde oynanan 17 karşılamadan 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Bartınspor, 35 puanla liderliğini sürdürdü. Temsilcimiz aldığı 2 mağlubiyeti de Kozlu ve Devrek’ten aldı. Kendi evinde ligin 2.haftasında Kozlu Belediyespor’a 1-0 ve deplasmanda 8.hafta karşılaşmasında Devrek Belediyespor’a 2-1 mağlup olmuştu. Geçen hafta itibariyle yenilmezlik serisini 8 maça çıkaran temsilcimiz, bu hafta aldığı galibiyetle de yenilmezlik serisini 9’a ve puanını da 35’e yükselterek liderliği bırakmadı. Ligde 17 karşılaşmada 30 gol atan temsilcimiz, kalesinde de 13 gol gördü.

1 Puan Farkla Liderliğini Korudu

35 puanla lider olan Bartınspor’a en yakın rakibi Karabük İdmanyurdu da 17.hafta karşılaşmasında Devrek Belediyespor’u 1-0 mağlup etti. Aldığı bu sonuçla Karabük İdmanyurdu 34 puanla ikinci sıradaki yerini korudu. Karadeniz Ereğli Belediyespor karşılaşmasından 0-0’lık beraberlikle ayrılan 1926 Polatlı Belediye Spor ise 30 puanla 3.sıraya yükseldi. Temsilcimiz Bartınspor’dan puan alamayan Çilimli Belediyespor da 29 puanla 4.sıraya geriledi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.