30 Nisan 2024
  • Bartın15°C
  • Ankara15°C
  • Bolu12°C
  • Kastamonu13°C
  • Zonguldak13°C
  • Karabük14°C

BARTINSPOR KONGRESİ RAFA KALKTI

Bartınspor Kulübü Basın Sözcüsü Mustafa Ahmet Oktay, Bartınspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının rafa kaldırıldığını açıkladı.

Bartınspor kongresi rafa kalktı

12 Ocak 2018 Cuma 16:47

‘23 kişilik yönetime 10 kişi dahi bulamadık’

Bartınspor Kulübü Basın Sözcüsü Mustafa Ahmet Oktay, 24 Ocak 2018 Çarşamba günü saat 17.00'da Ticaret ve Sanayi Odasında yapılacak olan Bartınspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Oluşturulacak olan yönetimde yeni isimlerin listeye girmemesi nedeniyle kongrenin rafa kaldırıldığını belirten Oktay, önümüzdeki süreçte daha ayrıntılı bir şekilde açıklama yapılacağını belirtti.

Yönetime 5 yeni isim katılmak istedi

Bartınspor’un 23 kişilik yönetimine 10 kişi dahi bulamadıklarını ifade eden Oktay; “Bizim bir yönetim sorumuz olmadığını Kulüp Başkanımız Sayın Mehmet Bulut da açıkladı.23 kişilik yönetime 10 kişi dahi bulamadık. 5 arkadaşımız girmek istedi. 100 kişilik vergi sıralamasında Bartın Belediyesi’ni hariç tutarsak geriye kalan 99 kişiden 20 kişinin Bartınspor’un yönetimine girmek istemediğini açıkladık. Yönetime 5 yeni isim katılmak istedi. Yönetime kimsenin girmek istememesi nedeniyle gerçekleştirileceğini açıkladığımız kongreyi rafa kaldırdık. Önümüzdeki süreçte daha ayrıntılı bir şekilde açıklama yapacağız” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.