30 Nisan 2024
  • Bartın16°C
  • Ankara15°C
  • Bolu15°C
  • Kastamonu15°C
  • Zonguldak16°C
  • Karabük16°C

BARTINLI SPORCULAR ANKARAGÜCÜ TARAFINDAN DENENDİ

Fenerbahçe Spor Kulübü Bartın Şubesi Futbol Okulunda futbol eğitimi alan sporcular deneme amaçlı Ankaragücü U16-U17 takımının antrenmanlarına götürüldü.

Bartınlı sporcular Ankaragücü tarafından denendi

06 Eylül 2017 Çarşamba 10:27

Fenerbahçe Spor Kulübü Bartın Şubesi Futbol Okulu Antrenörü Deniz Kıral tarafından futbol okulunda eğitim alan sporcular deneme amaçlı Ankaragücü U16-U17 takımının antrenmanlarına götürüldü. Fenerbahçe Spor Kulübü Bartın Şubesi Futbol Okulu Antrenörü Deniz Kıral, konuyla ilgili açıklamasında; “Fenerbahçe Spor Kulübü Bartın Şubesi Futbol Okulu öğrencilerimizi Ankaragücü takımına deneme amaçlı götürdük. Ailelerden gelen talep üzerine ikili ilişkilerimizi kullanarak böyle bir girişimde bulunduk. Önümüzdeki günlerde de Osmanlıspor’a götüreceğiz. İlimizde maalesef futbol piyasası yok. Gönül isterdi ki bu çocuklarımız Bartınspor’da oynayıp gelsinler. Bu çocukların 17 yaşından sonra futbolla bir bağları kalmıyor. Bunun için uğraşıyoruz. Yardımcı olmak istiyoruz” dedi. 

Amacımız Türk futboluna kazandırmak

Kıral; “Küçük bir şehirden büyük şehre giden çocukların heyecanını bir düşünün. Ankaragücü kendi seçmelerini yapmıştı. Biz buna rağmen ikili ilişkilerimizi kullanarak buraya gittik. İnşallah bu gençlerimizi Fenerbahçe Futbol Okulu’nda yetiştirip, Yeni Bartınspor’da değerlendireceğiz. Amacımız bu çocukları Türk futboluna kazandırmak” diye konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.