18 Mayıs 2024
  • Bartın12°C
  • Ankara14°C
  • Bolu12°C
  • Kastamonu7°C
  • Zonguldak10°C
  • Karabük11°C

BARTIN’DA PARKLAR YENİLENMEYE ÇOCUKLAR MUTLU OLMAYA DEVAM EDİYOR

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun talimatıyla, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, belediyenin sorumluluk alanında bulunan parklarda bakım, onarım, yenileme ve temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Bartın’da Parklar Yenilenmeye Çocuklar Mutlu Olmaya Devam Ediyor

06 Ekim 2023 Cuma 14:48

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun talimatıyla, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, belediyenin sorumluluk alanında bulunan parklarda bakım, onarım, yenileme ve temizlik çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında ekipler, çocukların daha güvenli ve sağlıklı bir ortamda gönüllerince koşup oynayabilmeleri için yoğun mesai harcıyor. Parkların eskiyen zeminini ve oyun grubunu yenileyen ekipler, park alanını yeni görünümüne kavuşturuyor.

“Yeni Görünümlerine Kavuşuyor”

Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu; “Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz vatandaşlarımızın her ortamda spor yapabilmeleri ve çocukların oyun oynamalarını sağlamak için kentin dört bir yanına oyun parkları ve spor ekipmanları kazandırıyor. Çocukların hoşça vakit geçirdikleri ekipmanların bakım ve onarımı da bu kapsamda ihmal edilmiyor. Çalışmalarda oyun gruplarında bulunan aksaklıklar giderilirken kırık ekipmanlar tamir edilerek yeni görünümlerine kavuşuyor. Görev alan personelimize teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.